Bursa'da sular kesilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesinde yarından itibaren zaman zaman su kesintisi uygulanacak.

Bursada sular kesilecek
04 Haziran 2013 Salı 17:11 tarihinde eklendi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; altyapı çalışmaları kapsamında Nilüfer ilçesi Altınşehir (Ertuğrul) Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı, Muammer Aksoy ve Çetin Emeç Caddesi ve civarında 5 Haziran Çarşamba günü 08.00 ile 16.00 saatleri arasında; Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi, Balat Caddesi, Mudanya Yolu - Bursa Çevre Yolu ile Balat Mahallesi, Büyük Sokak arasında kalan bölgede ve civarında sular kesilecek. 6 Haziran Perşembe günü 08.00 ile 16.00 saatleri arasında ve Nilüfer ilçesi, Altınşehir Mahallesi 242. Sokak ve civarında Çarşamba günü ile 20 Haziran Perşembe tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.


CİHAN