Bursa'da tehlikeli kovalamaca

BURSA Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayarak otomobilleriyle kaçan ve polislere ateş eden 3 şüpheli yakalandı.

Bursada tehlikeli kovalamaca
28 Eylül 2016 Çarşamba 10:56 tarihinde eklendi, 1.093 kez okundu.
BURSA Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayarak otomobilleriyle kaçan ve polislere ateş eden 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında ruhsatsız silahlar, bıçak ve sahte para bulundu.
 
Olay, merkez Osmangazi ilçesi İzmir Yolu Merinos Kavşağı'nda meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Araştırma Bürosu'na bağlı ekipler, şüphe üzerine 16 DG 717 plakalı otomobilin sürücüsüne 'Dur' ihtarında bulundu. Ekiplerin ikazına uymayan sürücü, kendisi ile birlikte içerisinde 4 kişi bulunan otomobille kaçmaya başladı. Takip sırasında araçta bulunan H.Y., polis ekiplerine ateş etti. 
 
Kovalamaca ardından otomobil Kanalboyu Mahallesi'nde durduruldu. Araçta bulunan H.Y., Y.O.K., ve U.Ş., gözaltına alındı. Arka koltukta oturan K.G., polis ekiplerinden kaçarak kayıplara karıştı. Şüpheliler ve araçta yapılan aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca, 5 bıçak, çok sayıda dolu fişek ve 200 TL'lik sahte banknot bulundu. Polis ekipleri 3 şüpheliyi Emniyet Müdürlüğü'ne götürürken, firar eden 1 şüpheli aranıyor.