Bursa'dan Avrupa'ya erken veda

Bursaspor, Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'ye 90 dakikası ve uzatmaları golsüz sona eren mücadelede penaltı atışları sonunda 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Bursadan Avrupaya erken veda
24 Temmuz 2014 Perşembe 22:52 tarihinde eklendi.
Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'ye 90 dakikası ve uzatmaları golsüz sona eren mücadelede penaltı atışları sonunda 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

ŞENOL GÜNEŞ: BÖYLE MİSAFİRPERVERLİK OLMAZ
 
BURSASPOR'un UEFA maçında Tiflis'te Chikhura Sachkere  takımına penaltılarla 4-1 yenilip elenmesinden çok, maç sonrasında yaşanan olaylar mücadeleye damgasını vurdu. 
 
Olaylar nedeniyle oldukça sinirli olan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş yaşanan olaylara tepki gösterdi. Güneş, "Ben böyle bir misafirperverlik beklemiyordum. Böyle futbol anlayışını doğru bulmuyorum. Geldiğimiz ilk günden şu ana kadar yapılanlar bir UEFA maçına yakışmadı. Sahada oynanan  futbolla dostluğun pekişmesi lazım. Bugün sadece kavga ortaya koydu. Sizlere ve takımınıza Bursa'da kötü bir şey mi oldu. Sahada iki takım maç yaptı. İki maçın sonunda Chikhura kazandı. Biz kaybettik. İki maçta da üstün olan bizdik. Ancak bunu skora yansıtamadık. Ben bugünü ve yaşadıklarımı unutmayacağım. Çok maç kazanıp kaybettim. Bugün sadece kavga ortaya kondu. Böyle kazanıp ve kaybetmeyi doğru bulmuyorum" dedi. Şenol Güneş, soru almadan basın toplantısını terk etti.