Bursa,Kazım'ın peşinde

Avrupa kupalarına erken veda eden, lige de kötü başlayan Bursaspor, Galatasaraylı oyuncu Colin Kazım için düğmeye bastı.

Bursa,Kazımın peşinde
19 Ağustos 2013 Pazartesi 15:27 tarihinde eklendi.
Avrupa kupalarına erken veda eden Bursaspor, lige de kötü bir başlangıç yaptı.
 
Taraftarlar eksik olan bölgelere transfer yapılmasını isterken, Bursaspor yönetiminin İstanbul'a giderek Galatasaraylı Colin Kazım için sarı kırmızılı yönetimle görüşüp transferi sonuçlandırmaya çalışacağı bildirildi. Teknik direktör Christoph Daum'un İstanbul'da Colin Kazım ile de bir görüşme yapabileceği öğrenildi.
 
ESKİŞEHİR DEPLASMANINDA GALİBİYETİ UNUTTU
 
Bursaspor, ligde Eskişehir'den 2008-09 sezonundan bu yana 3 puanla dönemedi. En son Eskişehirspor karşısında deplasman galibiyetini 2008-2009 sezonunda o dönem takımı çalıştıran Ertuğrul Sağlam yönetiminde elde eden yeşil beyazlılar, daha sonraki sezonlarda ise 3 mağlubiyet 3 beraberlik aldı. Bursaspor 2009-10 sezonunda rakibine 3-2 mağlup olurken, 2010-11 ve 2011-12 sezonunda 1-1 berabere, Spor Toto Süper Final Avrupa Grubu'nda 2-0 mağlup, 2012-13 sezonunda ise 2-2 berabere kaldı.
 
PİNTO PENALTIYI YİNE KAÇIRDI
 
Sebastian Pinto, Eskişehirspor karşılaşmasında takımının kazandığı penaltıyı yine değerlendiremedi. Golcü futbolcu, geçtiğimiz sezon da ligin 24'üncü haftasında oynanan Sivasspor maçında da penaltı kaçırmıştı. Batalla ise Eskişehirspor maçında kaçırdığı penaltının ardından Pinto'nun yanına giderek Şilili futbolcuyu teselli etmeye çalıştı. Pinto, en son golünü ise geçtiğimiz sezon 32'nci haftada Orduspor'a karşı kaydetmişti.
 
TARAFTARDAN YENİLERE TEPKİ
 
Bursaspor'un yeni transferleri Civelli, Taiwo ve kaleci Frey'in Eskişehirspor maçında da beklenen performansı ortaya koyamadığı gözlendi. Civelli, karşılaşmada kaleci Frey ile arasındaki anlaşmazlık sonrasında kendi kalesine gol atarken Taiwo da beklenilenin altında kaldı. Yeşil beyazlı taraftarlar Eskişehirspor mağlubiyeti sonrasında sosyal paylaşım siteleri ve oluşturdukları internet sitelerinden yeni transferlerle ilgili yönetime tepkilerini dile getirdi. Taraftarlar eksik mevkiilere de acilen takviye yapılmasını istediler.

DHA