Bursa’nın Kalbinde Mükemmel Konforu Yaşayın

Bursa’nın merkezinde, ulaşım kolaylığına sahip bir konumda yer alan Holiday Inn Bursa City Centre 2017 itibariyle 100’den fazla ülkede, 700 000 oda ve 5000 adet otel ile dünyanın en büyük otel zinciri olan InterContinental Group (IHG) bünyesinde hizmete başlamıştır.

Bursanın Kalbinde Mükemmel Konforu Yaşayın
29 Haziran 2017 Perşembe 15:01 tarihinde eklendi, 3.835 kez okundu.

Otel business konseptiyle iş seyahati amaçlı konaklamalarda olduğu kadar, modern ve konforlu oda seçenekleri ile özel konaklama imkanı da sunmaktadır.

Bursa’nın İlk “Open Lobby” Konseptine Sahip Oteli

Bursa’nın kalbinde kapılarını konuklarına açanHoliday Inn BursaCity Centre şehirde tek Open Lobby konsepti ile de diğer otellere göre ayrıcalıklar sunuyor. Open Lobby konseptinden kısaca bahsedecek olursak lobby ,resepsiyon, restaurant, dinlenme salonu, bar, oyun alanları ve business center'ı birleşik bir alanda bir araya getirmektedir. Aynı zamanda Open Lobby konsepti internet erişimi, fax, bilgisayar, yazıcı, fotokopi, tarayıcı, görsel ve ses ekipmanlar ile donatılmıştır.

Ayrıcalıklı Oda Seçenekleri

Holiday Inn Bursa City Centre toplamda 120 odaya sahip olup bu odalar 18 adet Teras Oda, 10 adet Executive Oda, 5 adet King Corner Oda ve 2 Engelli Odası olmak üzere gruplandırılmıştır. Otelin sahip olduğu odalar hem iş hem tatil için uygun olarak dizayn edilmiştir. Ayrıca bu odalar en son teknoloji ve hizmetler ile donatılmıştır.

Mükemmel Konum

Yeni iş ve alışveriş merkezleriyle hızla gelişen Bursa’nın merkezine konumlanan Holiday Inn Bursa City Centre Kente Meydanı’na ve Bursa Metro’suna yürüyüş mesafesindedir. Holiday Inn Bursa City Centre tarihi şehir Bursa’yı yaşamak için en ideal konuma sahiptir. İş seyahatinden artakalan vaktinizde zamanda bir yolculuğa çıkabilir ve Bursa’nın en güzel tarihi yerlerini, kapalıçarşı ve hanlar gibi kültürel mirasları keşfedebilirsiniz.

Bursa’nın merkezinde konuklarını benzersiz bir şekilde ağırlayan ve unutulmaz bir seyahat keyfi yaşatan Holiday Inn Bursa City Centre hakkında daha detaylı bilgi almak için www.hibursacitycentre.com adresini ziyaret edebilirsiniz.