Bursaspor 3-0 Balıkesirspor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 10. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Bursaspor'da bu maçın hazırlıkları sürerken, Balıkesirspor ile Bursa Minareliçavuş Spor Tesisleri'nde yapılan hazırlık maçını yeşil beyazlı ekip 3-0 kazandı.

Bursaspor 3-0 Balıkesirspor
15 Kasım 2014 Cumartesi 18:08 tarihinde eklendi, 1.130 kez okundu.

İlk yarının golsüz beraberlikle tamamlandığı maçın ikinci yarısında atak bir futbol sergileyen Bursaspor, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi Holmen, Bekir Yılmaz ve Ozan İpek'in golleriyle Balıkesirspor'u 3-0 yenmeyi başardı.

Maç öncesi Bursaspor taraftarları özellikle teknik direktör Şenol Güneş'e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarların ücretsiz olarak izlediği maça, ev sahibi Bursaspor, yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Karşılıklı ataklarla vasatın altında geçen ilk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı. Maçın ikinci yarısına as takımda yeralan Joseou'nun Furkan'ın yerine oyuna girmesiyle ev sahibi takım ataklarını sıklaştırdı.

Maçın 61. dakikasında sol kanattan gelen topu Holmen, Balıkesirspor ağlarına gönderdi. Golün ardından ataklarını sürdüren yeşil beyazlı takım, 73. dakikada Bekir Yılmaz'ın golüyle 2-0 öne geçti. Yeşil beyazlı ekibin son golü ise 78. dakikada Ozan İpek'ten geldi. Bursaspor, hazırlık maçında Balıkesirspor'u 3-0 yenerek önümüzdeki hafta ligde misafir edeceği Fenerbahçe maçı öncesi moral kazandı. Maçın ardından sahaya giren taraftarlar ise forma kapma yarışına girdi.

Bu arada Bursaspor'da bu sezon ligde forma şansı bulamayan Taye Taiwo, maçın son dakikalarında oyuna dahil oldu. Bursaspor, kadrosunda ilk 11'de sadece Holmen yabancı olarak sahaya çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş'in özellikle genç futbolcuların performansını görmek amacıyla sahaya yedek kadroyla çıktığı belirtildi.


CİHAN