Bursaspor, Antalya’ya gitti

Bursaspor, ligde yarın akşam karşılaşacağı MP Antalyaspor maçı için Antalya’ya gitti.

Bursaspor, Antalyaya gitti
20 Nisan 2013 Cumartesi 15:31 tarihinde eklendi.

 

Yeşil-beyazlı takım, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Saat 14.00’de Özlüce Tesisleri’nden hareket eden Bursaspor kafilesi, saat 15.00'de ise THY Özel uçağı ile Yenişehir'den Antalya'ya uçtu. 
 
TUNCAY: AVRUPA İÇİN KAZANMAK ZORUNDAYIZ
 
Hareket öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Tuncay Şanlı, şu değerlendirmeyi yaptı:
 
 “Önemli bir maç için Antalya’ya gidiyoruz. Avrupa adına bu maçı kazanmak zorundayız. Zor bir takım ile oynayacağız. Onların kalitesini biliyorum. Biz yeteneklerimizi sahaya yansıttığımız zaman istediğimizi alıyoruz. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah dönüşümüzde güzel olur.”
 
VEDERSON: KAZANACAĞIZ
 
Başarılı defans oyuncusu Gökçek Vederson ise zor bir maç oynayacaklarını belirterek, “Bu hafta güzel çalıştık. İnşallah bu maçı kazanacağız. Çünkü hedefimiz UEFA Kupası'na katılabilmek.” dedi. 
 
EDU KADRODA 
 
Bursaspor’da, sarı kart cezalısı bulunan Musa Çağıran dışında eksik futbolcu bulunmadığı belirtildi. Sakatlığı nedeniyle  takımdan ayrı kalan Edu, Antalyaspor maçı kadrosuna alındı. 20 kişilik futbolcu listesinde şu isimler yer aldı:  
 
"Scott Carson, İbrahim Öztürk, Harun Tekin, Serdar Aziz, Anton Ferdinand, Maurice Edu, Pablo Batalla, Sebastian Pinto, Fernando Belluschi, Gökçek Vederson, Ferhat Kiraz, Murat Yıldırım, Bekir Sevgi, Şener Özbayraklı, Okan Deniz, Michael Basser, Ömer Erdoğan, Stanislav Sestak, Tuncay Şanlı, Hakan Aslantaş"