"Bursaspor için elimden geleni yapacağım"

Bursaspor’un yeni Teknik Direktörü Christoph Daum, kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Bursaspor için elimden geleni yapacağım
14 Ağustos 2013 Çarşamba 17:31 tarihinde eklendi.

Taraftarların önünde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Alman hoca, “Size söz veriyorum, elimden gelenin en iyisini Bursaspor'un başarısı için yapacağım.“ dedi.

Tecrübeli teknik adam için Özlüce Tesisleri’nde taraftara açık imza töreni düzenlendi. Bursaspor İkinci Başkan Rıdvan Şen, Yönetim Kurulu üyeleri ve Divan Kurulu üyelerinin katıldığı tören renkli görüntülere sahne oldu.

DAUM: ŞİMDİ BANA DÜŞEN İŞİME KOYULMAK

Taraftarların yoğun tezahüratları altında sözleşmeyi imzalayan başarılı taktisyen, Türkçe olarak, “Bugün burada çok mutluyum." dedi. Taraftarların yoğun sevgisi eşliğinde konuşan Daum, şunları ifade etti: "Burada Bursaspor ailesi, değerli yönetim kurulu, oyuncuları yakinen tanıma fırsatım olacak.

Sizin gibi büyük aileye katkı sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Türkiye benim ikinci vatanım. Bunda hiçbir zaman değişiklik olmadı. Bu sözleşmenin oluşma süreci çok kısa sürede oldu. Şimdi üzerime düşen görev, burada camia ve takımla ilgili bilgileri toplayıp işime koyulmak olacak. Bundan sonra birlikte topladığımız bilgilerle yolumuza devam edeceğiz. Benden önceki antrenöre de bundan sonraki hayatında başarılar dilerim."

SİZİ, SIRTIMI DAYADIĞIM DUVAR OLARAK GÖRÜYORUM

Bursaspor taraftarının Atatürk Stadı'nda oluşturduğu atmosferden övgüyle söz eden tecrübeli hoca, şöyle devam etti:

"Daha önce Bursaspor taraftarını farklı takımlarla geldiğimde stat içindeki atmosferi de yaşadım. Bundan sonra bir aile olarak devam edeceğimiz için ben Bursaspor taraftarının oluşturduğu atmosferi fantastik şekilde sürdürmesini istiyorum. Biz birlikte hareket etmeliyiz, birlik olmalıyız. Bir insan sırtını duvara dayar, ben buraya gelince sırtımı size dayıyorum ve sizin duvar olduğunuzu hissediyorum. Aslında prensibim anlatmaktan daha fazla sahada işimi yapmak. Lafı uzatmadan görevime dönmek istiyorum."

SÖZ VERİYORUM

Kendisini karşılayan taraftarlara teşekkür eden tecrübeli teknik adam, "Burada herkesin beni kalben karşıladığını görüyorum. Size söz veriyorum, elimden gelenin en iyisini Bursaspor'un başarısı için yapacağım." diye konuştu.

Yönetici Rıdvan Şen ise, "Sayın Daum'a Bursaspor'u tercih ettiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından, Daum, kendisini 2 yıllığına Bursaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.


CİHAN