Bursaspor, Medipol Başakşehir hazırlıklarını sürdürdü

SPOR Toto Süper Ligi'n ikinci haftasında sahasında Medipol Başakşehirspor'u konuk edecek olan Bursaspor, hazırlıklarını bugün akşam üzeri yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Bursaspor, Medipol Başakşehir hazırlıklarını sürdürdü
24 Ağustos 2016 Çarşamba 19:29 tarihinde eklendi.
Süper Ligi'n ikinci haftasında ilk haftanın iki kazananının karşı karşıya geleceği mücadeleye iddialı hazırlanan Bursaspor, Medipol Başakşehir'i yenerek üst üste ikinci galibiyetini alarak, seriyi sürdürmek istiyor.
 
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, çalışma öncesinde saha içerisinde futbolcularıyla kısa süreli bir toplantı gerçekleştirdi. Isınmanın ardından, futbolcular daha sonra gruplara ayrılarak 5'e 2 pas kontrol ve çabukluk çalışması yaptı.
 
Bursasporlu futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktik içerikli bir çift kale gerçekleştirdi. Bugün yapılan çalışmaya dizindeki sakatlığı devam eden Tomas Sivok ile tedavileri süren Deniz Yılmaz ile Emre Taşdemir katılmadı. Bu üç futbolcu Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.
 
Yeşil beyazlılar, yarın akşamüzeri saat 18.30'da yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.
 
MİNİKLER TOP İMZALATTI
 
Bursasporlu olan minikler Mete ve Berk Yüksel kardeşler, bugün yapılan çalışmaya geldi. Minikler aldıkları Bursaspor toplarını, yeşil beyazlı futbolculara imzalattı.