Bursaspor Semih ve Hurşit’e talip

Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, Fenerbahçeli Semih Şentürk ile Gençlerbirliği’nden Hurşut Meriç’i takıma kazandırmak istediklerini söyledi.

Bursaspor Semih ve Hurşite talip
25 Temmuz 2013 Perşembe 15:32 tarihinde eklendi.

Bursaspor’un resmi yayın organı BursasporTV’ye açıklamalarda bulunan Barışıcı, Avusturya kampının verimli geçtiğini dile getirdi. Futbolcuların bir birbiriyle uyum sağlayabilmesi, arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirebilmesi açısından kampın iyi geçtiğini kaydeden Barışıcı, ayrıca fiziksel açıdan ve bireysel çalışma açısından yararlı bir kamp yaptıklarını vurguladı.

Barışıcı, “Yaptığımız hazırlık maçları kafalarda bir takım soru işaretleri yaratsa da doğal olarak yaptığımız transferler, eski arkadaşlarımızın performansı aynı zamanda genç takımdan kadromuza katılan arkadaşlarımızın teknik heyet tarafından değerlendirilmesi düşüncelerince tatmin edici çalışmalar yaptık. Bunlardan tatmin oldunuz mu derseniz ‘Evet olduk’.” diye konuştu.

Yeşil-beyazlı ekipte alternatifli bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını anlatan Barışıcı, şu bilgileri verdi: “Bursaspor Kulübü'nün geleceğiyle ilgili olan yatırımlar şuanda hızla devam etmekte. Transfer sezonu açık olduğu müddetçe Bursaspor Kulübü eksik yerlerini gidermek için elinden gelen gayreti yönetim kurulu gösteriyor. Doğal olarak hem alternatif oyuncu arayışında hem de uzun süreçli lig ve Avrupa maratonunda mevcut arkadaşlarımızı destekleyici onları kuvvetlendirici bir takım takviyeleri yapmak zorundayız.”

Forvete oyuncu alacaklarının altını çizen Ayhan Barışıcı, şöyle devam etti: “3-4 isim üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. Bunların içerisinde Semih Şentürk de var, Hurşut Meriç de. Şartlar neyi gerektirir, ne şekilde anlaşma sağlanır, Bursaspor'un lehine nasıl tecelli eder onun mücadelesini veriyoruz. Gönül istiyor ki takıma uyum sağlayabilecek, Bursaspor'u maddi zarara sokmayacak, takım içerisindeki huzuru bozmayacak arkadaşlar ile yola devam edelim. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Geleceğin Bursaspor'uyla ilgili herkesin çok rahat edeceğini düşünüyorum. Yönetim kurulumuz çalışma azmiyle futbolcu arkadaşlarımız sahadaki performanslarıyla Bursaspor'u hedeflenen noktaya taşıyacaklarına inanıyorum.”


CİHAN