Bursaspor-Sivaspor maçı bileti 1 lira

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 6. Hafta maçında, Bursaspor ile Sivaspor arasında 28 Şubat Perşembe günü Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları belirlendi.

25 Şubat 2013 Pazartesi 19:43 tarihinde eklendi.

 

 
Grupta iddiası bulunmayan Bursaspor’un, genç oyuncularıyla çıkması beklenen karşılaşmanın biletleri yarın satışa sunulacak. Biletler, Bursa Atatürk Stadyumu Gişesi, Biletix Çağrı Merkezi ve Biletix web bilet satış kanalı, saat 10.00 itibari ile satışa sunulacak. Misafir takım tribünü biletleri de Kültürpark İçi Asayiş Ekipler Amirliği yanı otoparkında bulunan misafir tribünü bilet satış gişesinden, müsabaka günü saat 10.00 itibariyle başlayacak.
 
Bursaspor’dan yapılan açıklamada, bilet fiyatlarının en düşük seviyeye indirildiği belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi: “Grupta iddiamızın kalmamış olmasından daha ziyade, bu karşılaşmada forma giymesi muhtemel genç oyuncuların maç motivasyonunu üst düzeyde tutabilmek adına tribün desteğine ihtiyaç duyduğumuzdan, yönetmeliklerin izin verdiği ölçüde bilet fiyatları minimalize edilmiştir. Bu doğrultuda, ünü Türkiye sınırlarını aşmış olan taraftarlarımızın bu karşılaşmaya da görsel şovları ve eşsiz tribün desteği ile renk katacağına olan inancımız tamdır.”
 
Sivasspor maçının bilet fiyatları şöyle: "VIP A-B Tribün 1. sıra 25 TL, VIP A-B Tribün 2.3.4.5.6. sıralar 25 TL, Kapalı A-B-C tribünleri 10 TL, Maraton Tribünü 5 TL, Kapalı Kale Arkası Tribünü 2.50 TL, Açık Kale Arkası Tribünü 1,00 TL, Misafir Tribünü 1,00 TL"

CİHAN