Bursa'yı lodos vurdu!

Bursa'da hızı saatte 70 kilometreye kadar ulaşan şiddetli lodos, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Lodos nedeniyle İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İznik'te asırlık çınar ağaçlarının kopan dalları yolu kapattı.

Bursayı lodos vurdu!
23 Eylül 2014 Salı 16:19 tarihinde eklendi.
Bursa ve ilçelerinde etkili olan lodos şiddetini arttırdı. Meteoroloji tarafından yapılan ölçümlerde hızı Bursa'da 68, Karacabey, Gemlik ve İznik'te 70 kilometreye ulaşan şiddetli lodos nedeniyle ağaçların dalları koptu. İznik Atatürk Caddesi üzerinde bulunan asırlık çınar ağacından kopan dev dal parçası, caddeyi trafiğe kapadı. Kılıçaslan Caddesi'nde ise bir başka çınar ağacından kopan dal parçası bir aracın üzerine düştü. Olayda ölen veya yaralanan olmadı. 
 
Şiddetli lodos nedeniyle İDO'nun saat 15.00'teki Kadiköy-Yenikapi-Armutlutk-Armutlu-Bursa, 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma, 18.40'taki Kadikoy-Yenikapı-Bursa ve yarın saat 07.30'daki Bandirma-Yenikapı- Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edildi. Bursa Deniz Otobüsü işletmesi de saat 17.00'deki Armutlu (İhlas)- Bursa (Mudanya), 15.30'daki İstanbul (Kabataş)- Armutlu (İhlas), aynı saatteki İstanbul (Kabataş)- Bursa (Mudanya) , saat 15.00'teki Bursa (Mudanya)- İstanbul (Kabataş) deniz otobüsü seferlerini iptal etti.