"Buruma transferinde art niyet yok"

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, güzel bir maç oynandığını ifade ederek, “Galiba kaybeden biz olduk. Hava, zemin gerçekten çok kötüydü. Yağışta vardı. Bir puan Galatasaray’dan almak güzel bir şey. Kaybeden taraf biz olduk.” diye konuştu.

Buruma transferinde art niyet yok
27 Ocak 2014 Pazartesi 00:11 tarihinde eklendi, 1.028 kez okundu.



Kızıl Buruma ve Yiğit Gökoğlan transferleri ile ilgili olarak Kızıl, şunları kaydetti: “Onda ne yaptık, şike falan mı yaptık? Kimsenin hakkına tecavüz ettik mi? Yok öyle bir şey. Fenerbahçe’de varsa bizde de yer varsa ondan da alırız, ne olacak. Benim eğer kontenjanım boşsa, yer varsa milli servettir, o kadar parayı yatıracaksın ya da gidip serbest kalacak.

Bu 4 takımımız Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş Türkiye’nin lokomotif takımı. Bunlar Türkiye’nin puanı için Avrupa’da mücadele eden takımlar. Bunda herhangi bir art niyet yok. Maç alma satma yok ki bunda. Bunda sadece o 13,5 milyon Euro orada durmasın veya boşa çıkmasın veya bedava elden gitmesin. Kontenjanları da dolsun. Avrupa’da mücadele ediyorlar.

Bu dostluk, arkadaşlıktır. Maç verdik mi? Şike yatık mı şimdi? Maçı beraber seyrettik. Kaybeden tarafta biz olduk. Şike bunun neresinde. Mühim olan hırsızlık yapmamaktır. Hak yememektir, gasp etmemektir. Mühim olan bu. Başka takımlarında da varsa benim kontenjanım olursa getirsinler bütün sakatlarını bana teslim etsinler.”

Buruma transferi ile ilgili anlaşma sağlandı mı? sorusuna karşı Kızıl, “Anlaşma sağlanır ya, onda sorun yok.” ifadelerine yer verdi.


CİHAN