Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği fiyatları operasyonu yapacak doktorun kabiliyetine aynı zamanda kullanılacak malzemelere göre değişkenlik gösterir.

Burun Estetiği Fiyatları
13 Ekim 2020 Salı 12:21 tarihinde eklendi, 1.442 kez okundu.

Burun estetiği fiyatları operasyonu yapacak doktorun kabiliyetine aynı zamanda kullanılacak malzemelere göre değişkenlik gösterir.  Burun estetiği operasyonları geçmişten günümüze oldukça popüler olan aynı zamanda görsel açıdan da hem bayanların hem de erkeklerin tercih etmiş olduğu estetik operasyonlarıdır.  Bu operasyonları gerçekleştirmeden önce uzman doktorlara danışarak prosedürün nasıl işlediği ile alakalı bilgi alınmalıdır. 
 

Uzun yıllar boyunca kullanacağınız bir operasyon olacağından dolayı doktorun kullanmış olduğu aletler aynı zamanda uzmanlık alanı bu operasyon içerisinde önemli bir rol oynar.  Burun estetiği fiyatları yapılacak operasyonun büyüklüğüne bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.  Bu nedenle burun estetiği olmadan önce mutlaka kulak burun boğaz ve plastik cerrahlar aracılığı ile burun estetiği fiyatları konusunda detaylı olarak bilgi alınmalıdır.
 

Burun Estetiği Nedir?
 

Burun estetiği plastik cerrahlar aynı zamanda kulak burun boğaz doktorları tarafından ücretli ya da heyet raporuna göre ücretsiz olarak yapılan şekillendirme operasyonlarıdır.  Bu operasyonlar kişinin zevkine bağlı olacak şekilde yapıldığından dolayı ücretlidir. 
 

Devlet hastanesinde bu operasyonlar ücretsiz olarak gerçekleştirilebilir.  Fakat bu operasyonlar için öncelikle heyet raporu gerekmektedir.  Bu raporun alınması şekilsel bozukluk nedeniyle olmaz. Tamamen nefes almakta güçlük çeken bireylere verilen bir rapordur. Kişisel zevk yerine sağlıksal bir problem yaşayan bireyler devlet kurumlarından da yine bu operasyonların gerçekleştirilmesi için doktorlara danışabilmektedir.
 

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?
 

Öncelikle plastik cerrahın da randevu alınır. Randevu gününde kişinin fotoğrafları çekilerek aynı zamanda röntgen çekme işlemi gerçekleştirilerek öncesi ve sonrasında Burunun nasıl olacağı hastaya gösterilir.  Hastanın onay vermesi durumunda doktor ile ameliyat tarihi kesinleştirilir.  Ameliyata girmeden 12 saat öncesine kadar herhangi bir şey yiyip içilmemelidir. 
 

Burun estetiği genel anestezi adı altında yapılan operasyonlardır. Herhangi bir komplikasyon yaşanmadığı durumlarda 2 saat içerisinde sonuç verir.  Ameliyata kulak burun boğaz, Plastik Cerrah ve anestezi uzmanı katılır.  Ameliyat sonrasında uyandırma süreci Ortalama yarım saattir.  Herhangi bir sorun yaşanmaması durumunda bir gün içerisinde hasta taburcu edilir. 
 

Kanaması olan ya da herhangi bir komplikasyon yaşam hastalar 3 güne kadar hastanede kalınabilir.  Bu tamamen plastik Cerrah'ın vermiş olduğu onay ile alakalıdır. Dikişler Burunun iç kısmında ve alt kısmında bulunur. Duruma bağlı olarak bir ya da iki dikiş atılır. Dikişler estetik dikiş ise daha sonrasında almaya ihtiyaç yoktur kendi kendine eriyecektir.  Normal dikişler ise 15 gün sonra yine doktor kontrolü altında alınır.
 

Burun Estetiği Sonrası
 

Burun estetiği sonrasında hasta 6 ay boyunca gözlük takmamalıdır.  Ayrıca yine güneşlenmeli ve güneşten olabildiğince uzak durmalıdır.  Dış kısmından Herhangi bir problem görünmeyen burun iç kısmında hala hasarlı olduğundan dolayı güneş ışınları burnu kalıtsal özelliğini bozacaktır.  Sorumluluk tamamı ile hastanın kendisine aittir. 
 

Ameliyat sonrasında bir hafta boyunca kalacak tamponlar yine doktor kontrolünde özel solüsyon ile çıkartılır.  Daha sonrasında 1 ay boyunca kemiksi bir yapıya sahip olan burun tamponu kullanılmalıdır.  Tamponda çıktıktan sonra burun kendi şeklini alır. Ameliyat sonrası hasta herhangi bir darbe almamalı burnunu olabildiğince korunmalıdır. Ameliyat sonrasında ilk 2 hafta gözaltlarında ve burun çevresinde morluk görülebilir.  Bu morlukların ve şişliklerin gidilebilmesi için buz ve morluk giderici kremler kullanılabilir.
 

Tüm burun estetiği operasyonunun yapabilmek için size en yakın plastik cerrahına aynı zamanda kulak burun boğaz doktorlarından randevu alarak işlem gerçekleştirebilirsiniz. Doktorun yoğunluğuna bağlı olacak şekilde 1 ya da 2 hafta içerisinde randevu oluşturulabilir.  Ameliyat uygun görürse yine aynı şekilde bir hafta içerisinde işlem tamamlanmaktadır.