Büyüdü, evlendi, baba oldu, boşanıyor

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi “Bizimkiler”in “küçük Ali”si Atılay Uluışık, kızının annesi, 4 yıllık eşi İpek Aydın’dan boşanmak için dava açtı.

Büyüdü, evlendi, baba oldu, boşanıyor
28 Mart 2012 Çarşamba 10:09 tarihinde eklendi, 2.230 kez okundu.

 

TRT ’de, 1988’de başlayıp, 15 yıl boyunca kesintisiz olarak yayınlanan efsane dizi “Bizimkiler”in “küçük Ali”si matematik mühendisi Atılay Uluışık (35) ile uluslararası ilişkiler uzmanı İpek Aydın, 2008’in temmuz ayında evlendi.
 
Kuruçeşme Kafes Garden’da evlenen çiftin, 2010 mayısında, “Alya” adını verdikleri bir kızları oldu. Mutlu bir aile tablosu çizen çiftin arasının bozulduğu, Atılay Işık’ın Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ’nda(TEPAV) çalışan eşi İpek Aydın’a İstanbul Aile Mahkemesi’ne açtığı boşanma davasıyla ortaya çıktı.
 
Vatan gazetesinde yer alan habere göre; şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldıkları öğrenilen çiftin, nafaka miktarı konusunda uzlaşamadıkları için “anlaşmalı” boşanma davası açamadıkları iddia edildi. Uluışık çifti arasındaki “çekişmeli” boşanma davasının görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.
 
Her evin Ali’si!             
 
Uluışık, 10 yaşındayken “Bizimkiler”de oynamaya başladı. Dizi bitince oyunculuğu bıraktı. Matematik mühendisi olan Uluışık, 2004’te Ukrayna’da iş kurdu