"Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Michal Kadlec, Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirtirken, takım içindeki olumlu havanın adaptasyon sürecini de minimuma indirdiğini dile getirdi.

04 Temmuz 2013 Perşembe 18:27 tarihinde eklendi.

Çek yıldız Michal Kadlec, bugün akşam saatlerinde yapılacak antrenman öncesinde FB TV’ye açıklamalarda bulundu:

“FENERBAHÇE’DE OLMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU”

Sözlerine takım içindeki arkadaşlığın adaptasyon sürecine olan katkısından bahsederek başlayan Çek yıldız Michal Kadlec, "Fenerbahçe’de olmak çok güzel bir duygu. Bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. Geldiğim günden bu yana çok olumlu bir hava var takım içerisinde. Yeni sezon hazırlıklarımızı günde iki antrenmanla sürdürüyoruz.

Hazırlıklar hem neşeli ve eğlenceli geçiyor hem de yorucu oluyor. Tabii bunlar normal şeyler, yeni sezon hazırlıkları her zaman yoğun geçer. Şimdiye kadar her şey çok güzel gidiyor. Şunu da söylemekte fayda var, hem saha içinde hem de saha dışında bütün takım arkadaşlarım ve herkes beni tam anlamıyla kabullendiler. Bu da adaptasyon sürecimin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Bunun için herkese bir kez daha teşekkür ederim. Ben de elimden geleni yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim." dedi.

“YENİ SEZONA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”

Yeni sezon hazırlıklarının pozitif bir ortamda gerçekleştiğine de dikkat çeken başarılı oyuncu, "Takım içindeki bu olumlu hava çok iyi gidiyor. Neşe, heyecan, alınan keyif ve mutluluk işin bir tarafı ancak diğer bir tarafı ise konsantrasyon.Takımdaki her oyuncunun birbirini anlaması adına yapılan antrenmanlar çok önemli. Dışarıdan görünen o pozitif hava takımın yeni sezona çok daha güçlü hazırlanması adına iyi bir şey." diye konuştu.

“ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”

Son olarak yeni sezonda Fenerbahçe'nin mücadele edeceği her kulvarda bütün kupalara talip olduğunu söyleyen Kadlec, "Tüm gücümü sahaya yansıtacağım. Fenerbahçe taraftarı elinden gelenin en iyisini yapan bir Kadlec izleyecek.

Tabii bu sadece benimle de sınırlı olan bir şey değil, bütün takımın ruhunu sahaya yansıtması gerekir. Bu antrenmanlarda sergilediğimiz beraberlik, birliktelik, takım ruhu sezona olumlu yansıyacaktır. Bütün kulvarlarda kupalara ulaşmak bizim tek hedefimiz olacaktır." açıklamasında bulundu.


CİHAN