Büyük buluşma yine olmadı

Şarkıcı Seren Serengil önceki gün Bebek'te çıktığı sabah yürüyüşünde objektiflere takıldı.

Büyük buluşma yine olmadı
01 Haziran 2012 Cuma 09:36 tarihinde eklendi.

 

Yürüdüğü sırada Gülben Ergen'in bulunduğu kuaförün önünden geçen Serengil, gazetecilerin önünde barış çağrısını "Şu an çok terliyim. Sizlerin önünde olmaktan önce bizim evde buluşup başbaşa olmamız gerekiyor. Selamımı iletin" diyerek, geri çevirdi. Her sabah yedi kilometre yürüdüğünü söyleyen Serengil, gazetecilerin "Nasıl zor olmuyor mu?" sorusu üzerine "Ben acıların kadınıyım. Nelere dayandık. Yürüyüşe mi dayanamayacağız?" diye yanıt verdi. Televizyonda fit çıkmadığını ve ideal kilosunda olduğunu da sözlerine ekleyen şarkıcı, "Yaza hem tatil yapacağım hem de televizyon programım var. Ben arada sırada var olan bir sanatçınızım. Ailenizin assolisti olarak her daim olmayı sevmiyorum" dedi.
 
Türkiye’deki sistem alaturka
 
Türkiye'deki müzik sistemini Arap ülkelerine benzeten Serengil "Dünyada hiçbir sanatçı her daim bir projede olmuyor. Bir sene yapıyorsa iki sene yok oluyor. Bizim Türkiye'de ve Arap ülkelerinde var dakikada albüm yapıp ortalarda ve bitmeme kaygısı içinde olmak. Bu bana alaturka bir sistem geliyor. Bana göre benim yaptığım doğru. Benim unutulma kaygım yok" şeklinde konuştu.
 
Haftaya Gülben’i arayacağım
 
Serengil, bir dönem kavgalı bıçaklı olduğu Gülben Ergen ile barışıp barışmadığı sorularını ise "Tabii hallettik biz onu iyi de oldu. Daha gelemedik biraraya. Havalar çok kötü. Dondurma yemeye gideceğiz. Arıyacağım ben onu bu hafta. İkimiz de aynı anda adım attık. Önemli olan o değil. Önemli olan sonuç. Ben sonuçtan mutluyum. Artık geçmişi konuşmuyoruz. Belki birlikte şiir okuruz" diye yanıtladı.
 
Gülben: Tüh keşke ayaküstü bitirseydik bu işi
 
Şarkıcı Gülben Ergen önceki gün Bebek'te bir kuaförden çıkarken objektiflere takıldı. Yardımcısıyla birlikte dışarı çıkan Ergen, yıllardır kavgalı olduğu Seren Serengil'in de Bebek'te olduğunun hatırlatılması üzerine "Dostluğumuz çok eski. Tüh keşke ayaküstü bitirseydik bu işi" diye gülerek konuştu. Ünlü şarkıcı yıllardır küs olduğu Seren Serengil ile dondurma reklamında oynamak için barışacakları iddialarını ise "Üstüme alınmıyorum ben" diye cevapladı.