Büyük değişim!

Sneijder'in yükselen form grafiği Van Gaal'in de gözünden kaçmadı. Hocasından Brezilya biletini kapan yıldız futbolcu, çıkış formülünü şu sözlerle anlattı: “Hoca değişimi beni olumlu etkiledi. Artık kendimi çok iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarım beni daha iyi anlıyor”

Büyük değişim!
29 Ekim 2013 Salı 11:47 tarihinde eklendi.
FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Fatih Terim sonrası Wesley Sneijder’e bir haller oldu! Üst üste çıktığı maçlarda Hollanda formasıyla Türkiye’ye 1, Galatasaray formasıyla Karabük’e 2, Kopenhag ve Kayseri’ye de 1’er gol atan yıldız futbolcu müthiş bir yükseliş gösterdi. 29 yaşındaki oyuncu, 6 yıl aradan sonra ilk kez bir kulüp takımında üst üste 3 maçta gol atarken, bu formu Hollanda Milli Takımı’nın teknik patronu Louis Van Gaal’in gözünden kaçmadı. Hollanda medyasında yer alan haberlere göre Sneijder, Brezilya’da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası biletini şimdiden kaptı. Yıldız futbolcunun yakın çevresine, yaşadığı bu müthiş çıkışla ilgili çarpıcı ifadeler kullandığı da gelen haberler arasında. Sneijder’in, “Hoca değişimi beni olumlu etkiledi. Bunu da sahaya yansıttığımı düşünüyorum. Artık kendimi çok iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarım da beni daha iyi anlıyor” dediği belirtildi.
 
Belindeki sorun ciddi değil
 
Bu arada belindeki sorun nedeniyle Kayserispor maçının devre arasında kenara alınan Sneijder’in durumunun çok ciddi olmadığı bildirildi. Tedavi altına alınan tecrübeli futbolcu, Mancini’nin görev vermesi halinde cuma günkü Konya maçında forma giyebilecek.
 
Sneijder Scholes’un boşluğunu dolduracak!
 
Paul Scholes’un boşluğunu bir türlü dolduramayan Manchester United, bir kez daha Wesley Sneijder’i transfer gündemine aldı. Premier Lig’de zor günler geçiren İngiliz devinin, teknik patron David Moyes’un isteği üzerine devre arasında Sneijder’i renklerine bağlamaya çalışacağı iddia edildi.
 
Mancini sözünü yerine getirdi
 
Roberto Mancini’nin Galatasaray’da göreve gelir gelmez yaptığı ilk açıklamalardan biri, “Gerçek Sneijder’i benimle izleyeceksiniz” olmuştu. İtalyan hoca, verdiği sözü şimdiden tuttu. Sneijder’in yakaladığı form grafiği, İtalyan hocanın öğrencisine verdiği yeni göreve bağlanıyor.