Büyük Markaların Tesettür Giyim Alanındaki Yarışı Seçenekleri Arttırıyor

Muhafazakâr kesimin en çok zorlandığı konulardan biriydi farklı model, renk ve tarzlarda tesettür modelleri bulabilmek. Ancak artık büyük markalar, her sezon koleksiyonlarını daha da genişleterek adeta muhteşem seçenekler sunuyorlar.

Büyük Markaların Tesettür Giyim Alanındaki Yarışı Seçenekleri Arttırıyor
31 Mart 2017 Cuma 14:00 tarihinde eklendi.

Muhafazakâr kesimin en çok zorlandığı konulardan biriydi farklı model, renk ve tarzlarda tesettür modelleri bulabilmek. Ancak artık büyük markalar, her sezon koleksiyonlarını daha da genişleterek adeta muhteşem seçenekler sunuyorlar. Bayanların en çok arzu ettiği şeylerden biridir; hem şık, hem de tarz görünebilmek. Modanın gelişmesi, markaların tesettür giyim alanına olan ilgisi ve rekabetin artması ile birlikte, seçeneklerin çoğalması kuşkusuz en çok bayanların işine geldi.

 

 Renkler Artık Sizi Kısıtlamasın

 

            Özellikle son yıllarda, o kadar renkli kreasyonlar hazırlanmaya başlandı ki, dilediğiniz kombini yapabilmek artık çok kolay. Eskiden sadece koyu ve soluk renklerin hakim olduğu bu alan, artık göz alıcı renklerin ve modellerin boy gösterdiği bir platform haline dönüştü. Bu renkli ürünlerle yapılabilecek kombinler, muhafazakâr bayanların da modaya olan tutkusunu arttırdı ve adeta şıklık yarışına soktu.

 

 Tesettür Sizi Daha Kilolu Mu Gösteriyor?

 

            Bu bilginin yanlış olduğunu size aşağıda vereceğimiz ipuçları ile kanıtlayabiliriz. Vücut tipinizi tanıyarak ve doğru ürünleri kullanarak hem çok şık hem de daha az kilolu gözükebilirsiniz. Ancak unutmamak gerekir ki, kıyafetlerin sizi zayıflatma sihirleri yoktur. Sadece bazı püf noktaları ile ayna karşısında kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Peki, nedir bu altın kurallar?

 

 *Mat Renkler Tercih Etmelisiniz

 

            Parlak, fosforlu veya daha göze çarpan renkler sizi istemediğiniz şekilde daha kilolu gösterebilir. Seçimlerinizi daha mat ve yumuşak renklerle yapmanız daha uygun olacaktır.

 

 *Tek Renk Bütünlüğü

 

            Ne renk tercih ederseniz edin; bedeninizi bölmeyen kıyafetler sizi her zaman daha ince gösterir. İlgiyi tek bir yere çekmez ve bütünlük sağlar. Bu nedenle tek renk giyinmek bütünlüğü sağlayacağı için daha ince görünmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca hatırlatmakta yarar var, koyu renkler her zaman kusurları daha iyi örter.

 

 *Yüksek Bel Hataları Örter

 

            Kalça veya bel hizasında başlayan uzun etekler, bu kısımların çok daha geniş görünmesine neden olur. Yüksek belli modeller bu bölgeleri sararak sizi daha ince ve uzun gösterir.

 

 *Çok Bol Kıyafetlerden Uzak Durun

 

            Bayanların en büyük hatalardan biri de fazlalıkları bol giyinerek kapatabilecekleri yanılgısıdır. Ancak çok bol kıyafetler, içi boş dahi olsa olduğunuzdan daha geniş görünmenizi sağlar. Bu nedenle çok bol parçalar yerine, hafif dökümlü modelleri tercih etmeniz sizin için daha olumlu olacaktır.

 

 *İnci Çizgili Modeller

 

            Uzunlamasına olan çizgiler boyunuzu daha uzun göstereceği için, daha ince görünmenizi sağlar. Ancak çizgilerin çok kalın olmaması, ince olması çok önemlidir. Aksi durumda tuzağa düşmüş ve daha kalın gözükmüş olabiliriz.

 

 Son Moda Nedir?

 

            Tesettür elbise konusunda son moda nedir diye merak ediyorsanız işte size bazı ipuçları. İpek eşarp her zaman en büyük tamamlayıcınız ve asla vazgeçilmeziniz. Çok sade bir elbise giyinseniz dahi tek bir eşarp tüm havanızı ve tarzınızı değiştirebilir. Sizi bir anda çok şık veya çok spor yapabilir. Bu sezon büyük geometrik desenli modeller ve çiçek desenli modeller çok moda. Her mağazada bu modellerden görmeniz mümkün. Ancak önemli olan sizin ten renginize en çok yakışacak olanı bulmanızdır. Elbise konusunda da aynı şekilde uçuş uçuş, çok hantal olmayan hafif kumaşlar ön planda.

 

            Ayrıca vücut yapınıza uyuyor ise büyük çiçekli desenler göz dolduruyor. Sezonun gözde renkleri toprak tonları, fuşya, kırmızı ve yeşil tonları. Ancak tekrar önemle belirtelim ki moda olan her şey, her bayana yakışmaz. Dolayısıyla siz neyin içinde rahat hissediyorsanız, ne rengin sizi daha iyi gösterdiğini düşünüyorsanız o tarz giyinmenizi öneriyoruz.