Buz Devri geri döndü

Animasyon komedi türündeki ''Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor'' çocukların beğenisine sunulacak -Korku türündeki ''Çernobil'in Sırları'' izleyicinin karşısına çıkacak -Dram filmi ''Daha İyi Bir Hayat'' vizyona girecek

Buz Devri geri döndü
28 Haziran 2012 Perşembe 10:41 tarihinde eklendi, 3.086 kez okundu.

 

Animasyon komedi türündeki ''Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor'' adlı yapıt çocukların beğenisine sunulacak. Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri beyaz perdeye taşıyan filmde, bir buz dağından derme çatma bir gemi yapan kahramanların maceralarla dolu epik deniz seferi anlatılıyor. Önceki serilerde de olduğu gibi, film boyunca sincap Scrat, lanetli palamudu onu nereye sürüklerse oraya gitmeye devam ediyor. 
     
Korku türündeki ''Çernobil'in Sırları'' izleyicinin karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Bradley Parker'ın üstlendiği filmin senaristleri arasında, televizyon işleriyle tanınan Carey ve Shane Van Dyke kardeşlerin yanı sıra Paranormal Activity serisine imza atan Oren Peli de var. Başrolleri ise Jesse McCartney, Jonathan Sadowski ve Olivia Dudley paylaşıyor. 
     
Cedric Kahn'ın yönettiği, Guillaume Canet, Leila Bekhti, Slimane Khettabi'nin başrollerinde yer aldığı Kanada yapımı dram filmi ''Daha İyi Bir Hayat'' vizyona girecek. 
     
Rus yönetmen Alexandre Sokurov'un imzasını taşıyan ''Faust'' adlı dram türündeki yapım, dünyanın sırrına haiz olmak için şeytana ruhunu satan insanoğlunun hikayesinin anlatıldığı Alman klasiği Faust'un yeni bir uyarlaması. Filmin dünya prömiyeri 68. Venedik Film Festivali'nde yapıldıktan sonra Altın Aslan'a da uzandı. Senaryosu da Sokurov'a ait olan filmin başrollerinde Hanna Schygulla, Isolda Dychauk ve Georg Friedrich rol alıyor. Faust, 31. İstanbul Film Festivali'nde Yıllara Meydan Okuyanlar Bölümü'nde Türkiye seyircisiyle de buluşmuştu. 
     
Bu hafta vizyona girecek son film olan romantik komedi ''Ya Aşk Olmasaydı'' da yönetmenliği Vicente Villanueva üstleniyor. İspanya yapımı filmin oyuncu kadrosunda ise Hugo Silva, Adriana Ugarte, Alex Barahona ve Ruben Sanz gibi isimler yer alıyor.