Çağan Irmak'tan 3 günlük yas tepkisi!

Türkiye'de Filistinliler için 'Üç günlük yas' ilan edilmesinin üzerine Çağan Irmak Instagram hesabından yaptığı açıklamayla tepkisini koydu.

Çağan Irmaktan 3 günlük yas tepkisi!
22 Temmuz 2014 Salı 15:33 tarihinde eklendi, 1.029 kez okundu.
Ünlü yönetmen Çağan Irmak, sosyal medyadan günlük hayatlarından fotoğraf paylaşanlara gösterilen tepkiyi anlamadığı söyledi. Gazze'de hayatını kaybeden Filistinliler için 'Üç günlük yas' ilan edilmişti.
 
Çağan Irmak, Instagram sayfasından şunları yazdı:
 
"5 yıldızlı otellerde mutlu mesut pozlar verilirken de ortalığa ateş düşüyordu ve yas vardı. Sıkıntımızı , üzüntümüzü ve duamızı paylaştık foto altlarında. Şimdi birileri üç günlük yas ilan etti diye foto koymayalım öyle mi? Bir şey hatırlatmak isterim; fotografın kendisi bazen tek başına bir politik söylemdir, tek başına bir karşı duruştur. Böyle anlarda yokluğunuz ve kendinizi geri çekmeniz zaten hainlerin sizden istediği şeydir. Varlığınız ve 'ben burdayım' demenizdir bence doğru olan. Tepkinizi birbirinizi üzerek ve kırarak göstermeyiniz. Tepkinizi dünya yansa umuru olmayan ve mültimilyarder Arap şeyhlerine belirtiniz. Buradayız, varız ve dualarımız Gazze icin."