Çağla Aydın'ın cenazesinde dikkat çeken isim!

Konya'da ablasıyla kaldığı evde yaşamını yitiren Selçuk Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Çağla Aydın, memleketi Bursa’da son yolculuğuna giyemediği duvağı ve çiçeklerle uğurlandı

Çağla Aydının cenazesinde dikkat çeken isim!
28 Mart 2013 Perşembe 15:15 tarihinde eklendi, 6.722 kez okundu.

Konya'da ablasıyla kaldığı evde yaşamını yitiren Selçuk Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Çağla Aydın, memleketi Bursa’da son yolculuğuna giyemediği duvağı ve çiçeklerle uğurlandı. Genç kızın arkadaşlarının gözyaşlarına boğulduğu cenazeye Çağla Aydın'ın akrabası olan İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz de katıldı.
 

Konya Selçuk Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 1’inci sınıf öğrencisi Çağla Aydın aynı üniversitenin Gazetecilik bölümünde öğrenim gören ablası Aslıhan Aydın birlikte kaldığı evde banyodan çıktıktan sonra fenalaşarak yere yığıldı. Abla Aslıhan'ın haber verdiği 112 sağlık ekibinin tüm müdahalelerine rağmen Çağla Aydın kurtarılamadı.



Yapılan ilk incelemede kalp krizi sonucu öldüğü sanılan Çağla'nın cenazesi Konya’daki otopsinin ardından bu sabah Bursa'ya getirilerek ilk olarak Sakarya Mahallesi Celal Bayar Caddesi üzerindeki evine, ardından cenaze namazının kılınacağı Sakarya Camisi'ne getirildi. Burada Çağla'nın tabutuna tül bir duvak ve çiçekler konuldu. Baba İsmail Aydın, ağabeyi Erdi Aydın, kız kardeşi gözleri önünde yaşamını yitiren abla Aslıhan Aydın ve Çağla'nın arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 
 
Cenazeye Çağla Aydın'ın akrabası olan İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz de katıldı. Sakarya Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Çağla'nın cenazesi Bursa Hamitler mezarlığına defnedildi.

DHA