Çağla Büyükakçay, yarın final yolunda

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, İstanbul’da gerçekleşen 25 bin Dolar para ödüllü uluslararası tenis turnuvasında yarın final için korta çıkıyor.

Çağla Büyükakçay, yarın final yolunda
12 Temmuz 2013 Cuma 18:54 tarihinde eklendi.

Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, İstanbul’da düzenlenen 25 bin Dolar para ödüllü ITF turnuvasındaki yarı final maçını yarın oynayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Göztepe Gülbahçe Spor Tesisleri’nde yapılan turnuvada sırasıyla Alman, Japon ve Avusturyalı rakiplerini geçerek son dörde kalan Çağla, finale yükselme yolunda Ukraynalı Katerina Kozlova ile karşı karşıya gelecek. İki raketin 2010 yılında Ukrayna’nın Harkov kentinde gerçekleşen tek buluşmasını, üç set sonunda Çağla kazanmıştı.

Dünya sıralamasında 144. basamakta yer alan ve aynı zamanda organizasyonun bir numaralı seribaşı ismi olarak boy gösteren Büyükakçay ile Kozlova arasındaki eşleşmenin yanı sıra bir diğer milli tenisçi Pemra Özgen de finale kalabilmek için Rus Elizaveta Kuliçkova ile kozlarını paylaşacak. Her iki mücadele de yarın saat 13.00’te başlayacak.


CİHAN