'Çakma Barzani' terör estirdi

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mesud Barzani'nin yeğeni Muhammed Kerim Barzani olduğunu öne süren bir kişi, sevgilisi Şeyda Coşkun'la görüntülenince korumalarıyla Bebek'te ortalığı birbirine kattı

Çakma Barzani terör estirdi
30 Ocak 2012 Pazartesi 08:29 tarihinde eklendi, 2.274 kez okundu.

 

Kendisini Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mesud Barzani’nin yeğeni Muhammed Kerim Barzani olarak tanıtan ve Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun’la yaşadığı aşkla gündemde olan ‘Çakma Barzani’, önceki gün Bebek’te korumalarıyla terör estirdi. 
 
Sahte Barzani’nin kendisine polis süsü veren korumaları, fotoğraflarının çekilmesi üzerine gazetecileri ölümle tehdit edip fotoğraf makinelerini kırmaya çalıştı. 6 ay önce Mesud Barzani’nin gerçek yeğeni Mustafa Salman Barzani’nin, “İsmimizi kullanıyor. O kişi sahtekâr ya da dolandırıcı mı; amacı nedir, ailece öğrenmek istiyoruz. Şikâyetçiyiz” dediği çakma Barzani, önceki gün 6 aydır aşk yaşadığı şovmen Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun’la Happly Ever After’daydı.

 
Birlikte yemek yiyen ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle neşesi kaçtı. 
 
'Barzani' korumalarını gazetecilerin üzerine saldırttı. Kendilerini polis olarak tanıtan korumalar “Siz de kimsiniz? Defolun gidin buradan. Fotoğraf çekemezsiniz. Biz polisiz” diyerek gazetecilerin üzerine yürüdü. Çıkan tartışmada görüntü aldırmak istemeyen saldırgan korumalar, gazetecileri tehdit edip fotoğraf makinelerini ve kameralarını kırmaya çalıştı.  
 
Sahte Barzani, bu olaylardan sonra gazetecilerin polisi araması üzerine sevgilisi Şeyda Coşkun ve Bebek’te terör estiren korumalarını yanına alıp üç araç eşliğinde olay yerinden ayrıldı. Bu sırada, Barzani’nin eskortluğunu yapan şoförlerden biri de kullandığı otomobili gazetecilerin üzerine sürüp Rumelihisarı yönüne doğru kaçtı. 
 
Bebek’te gündüz saati yaşanan bu olaya tanık olanlar ise “Şehir eşkıyaları gündüz gözüyle bile herkesi tehdit ediyor” diyerek duruma tepki gösterdi.
 
Yaşadıkları olaydan sonra dört  gazeteci, Arnavutköy Polis Karakolu’na gidip saldırganlardan şikâyetçi oldu. Gazetecilerin şikâyetiyle Barzani’nin korumalarından bir kişi karakola getirilip ifadesi alındı. Korumalardan birinin eski özel harekât polislerinden Ziyaeddin Er olduğu öğrenildi. 

Milliyet