Çalışanlarına bedava iPhone 5 verecek

İnternet devi Yahoo'nun Google'dan transfer ettiği yeni CEO'su Marissa Mayer şirketinde çalışan herkese iPhone 5 dağıtacak.

Çalışanlarına bedava iPhone 5 verecek
17 Eylül 2012 Pazartesi 13:37 tarihinde eklendi, 1.142 kez okundu.

Yahoo'nun ABD'de çalışan tam zamanlı ve yarı zamanlı tüm işçilerine Apple, Samsung, Nokia ve HTC'nin en son model akıllı telefonları dağıtılacak. Business İnsider'a konuşan Yahoo kaynakları, Şirket CEO'su Mayer tarafından atılan bir mailde duyurulan gelişmenin tüm çalışanlar tarafından mutlulukla karşılandığını belirtti.

 
"Yahoo! Smart Phones, Smart Fun" adıyla duyurulan kampanya programında çalışanlar iphone 5, Samsung Galaxy S3, HTC One X, HTC Evo 4G LTE ya da Nokia Lumia 920 tarafından birisini seçecek. Üstelik bu program kapsamında Yahoo şirket çalışanlarının cihaz ve internet bedellerini de karşılamaya hazırlanıyor.
 
Yahoo çalışanlarını sevindiren bu haber ise Blackberry'i üzdü. Çünkü alınan yeni kararlar kapsamında Yahoo Blackberry'den IT desteğini çekecek.
 
Şirket bu hamlesiyle çalışanlarıyla müşterilerin aynı cihazları kullanmasını ve işçilerin moralini yüksek tutmayı hedefliyor.