"Çalkantılı günleri bitirdik, toparlandık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, takım olarak 3-4 haftalık süreçte çalkantılı günler geçirdiklerini fakat şu anda toparlandıklarını söyledi.

Çalkantılı günleri bitirdik, toparlandık
01 Mart 2014 Cumartesi 22:11 tarihinde eklendi.

Takımının Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, oyunun başından sonuna kadar sahada kendilerinin hakim olduğunu belirterek, "Ceza alanı içine civarından kaleye yaklaşık 25 tane atış gerçekleştirdik.

Bu haftalar böyle geçecek. Geçmiş haftaları gözardı etmemeliyiz. 3-4 haftalık süreçte çalkantılı günler geçirdik, şu anda toparlandık. Hakem hatalarından dolayı kaybedilen 6 puan var. Eğer böyle olmasaydı şu anda bulunduğumuz noktadan daya iyi yerde olacaktık. Bu sezon ulaşacağımız hedef konusunda net tavır içindeyiz. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda daha güçlü bir yapıyla rakiplerimizle mücadele edeceğiz." dedi.

Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin kazanmış olduğu iki penaltı içinse "Olduğum yerden göremedim. Ama biraz önce izledim. Penaltı olarak değerlendiriyorum. Alper'in ayağına basılıyor. Verilmemiş penaltılarına istinaden bir bakış yapmak doğru değil diye düşünüyorum." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Fenerbahçe'nin deplasman karnesi zayıf görünüyor" demesi üzerine Yanal, "Fenerbahçe'nin deplasman karnesi kötü değil. İnsaf diyelim. Deplasmanda oynadığımız maçlara bakın. Fenerbahçe'nin hakkın vermek lazım." ifadelerini kullandı.

Yanal, gelecek hafta deplasmandaki Trabzonspor maçı içinse "Biz sahada farklı oynamayacağız. Sahanın içinde centilmence durmaya çalışacağız. Futbol sahası içinde mücadele etmeye gidiyoruz." şeklinde konuştu.

Tecrübeli hoca, Türk futbolunun son zamanlarda birazcık gergin olduğunu sözlerine ekledi.


CİHAN