Çam ağaçları arasında hintkeneviri tarlası

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren jandarma, Madra Dağı'ndaki ormanlık bölgede oluşturulmuş tarlalarda, yaklaşık 2 bin 800 kök hintkeneviri ele geçirdi.

Çam ağaçları arasında hintkeneviri tarlası
05 Temmuz 2015 Pazar 14:45 tarihinde eklendi.
BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren jandarma, Madra Dağı'ndaki ormanlık bölgede oluşturulmuş tarlalarda, yaklaşık 2 bin 800 kök hintkeneviri ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı.
 
Burhaniye'de jandarma ekipleri, bir ihbar üzerine Madra Dağı Subeylidere ve Yaylacık yaylalarındaki ormanlık bölgede arama yaptı. İki ayrı yerde orman içinde oluşturulmuş dört hintkeneviri tarlası belirlendi. Çamlar kesilerek oluşturulmuş alanlara ekilmiş yaklaşık 2 bin 800 kök hintkeneviri ile 1300 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili H.C. ( 44), M.C (30) ve S.Y. (39) gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, M.C. ve S.Y. ise yurt dışına çıkış yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ele geçirilen hintkenevirleri yakılarak imha edildi.