Cama gelen taş canından etti

Esenyurt'ta meydana gelen trafik kazasında Celal Öztürk (41) hayatını kaybetti. Ölen Celal Öztürk'ün yakınları, kazaya otomobile nereden düştüğü belli olmayan bir taşın neden olduğunu öne sürdüler.

Cama gelen taş canından etti
25 Mayıs 2013 Cumartesi 16:07 tarihinde eklendi, 1.331 kez okundu.
E-80 Karayolu Haramidere Kavşağı Avcılar istikametinde dün akşam 21.00'da meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti:
 
Özel bir şirkette teknisyen olarak çalışan Celal Öztürk'ün kullandığı 34 HF 6701 plakalı otomobil, sürücünün taşıtın hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, önce Murat T.'nin kullandığı 34 E 6335 plakalı kamyonete, daha sonra da Abdullah Ç.'nin kullandığı 63 LL 086 plakalı tankere çarptı.
 
Kazada otomobilin sürücüsü Celal Öztürk ağır yaralanırken, yanında bulunan eşi Çiğdem Öztürk kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık ekibi, yaralı Celal Öztürk'e müdahale etti. İlk tedavinin ardından ambulansa konulan Celal Öztürk, sağlık ekiplerinin tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
 
Kaza nedeniyle trafiğe kısmen kapanan yol, ekiplerin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla tekrar trafiğe açıldı. İki çocuk babası Celal Öztürk'ün cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
CAMA TAŞ GELDİ İDDİASI
 
Celal Öztürk'ün cenazesi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün öğle saatlerinde yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Cenazenin, Celal Öztürk'ün memleketi olan Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Celal Öztürk'ün eşiyle birlikte Esenyurt'ta oturan bir yakınlarına taziye ziyaretine gittiği, kazanın dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi. Çiftin, iki çocuklarını Avcılar Merkez Mahallesi Fırın Sokak'ta oturan bir komşularına bıraktığı belirtildi.
 
Celal Öztürk'ün akrabaları, kazanın, otomobile nereden düştüğü belli olmayan bir taş nedeniyle meydana geldiğini öne sürdüler.
 
ÜST GEÇİTTEN ATILDI İDDİASI ARAŞTIRILIYOR
 
Otomobilin ön camında yaklaşık 20 santimetrelik delik olduğunu anlatan Celal Öztürk'ün akrabaları, kaza sırasında otomobilde olan Çiğdem Öztürk'ün de otomobilin camına büyük bir taşın düştüğünü söylediğini belirttiler. Bu taşın kaza yerine çok yakın bir mesafede bulunan üst geçitten atılmış ya da bir kamyondan düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yakın akrabaların bu iddiasının polisin düzenlediği kaza raporunda yer almadığı öğrenildi.

DHA