Cami minaresinde intihar girişimi

KONYA'da bir caminin minaresine çıkarak intihara kalkışan19 yaşındaki C.H., polis tarafından ikna edilerek, aşağı indirildi.

Cami minaresinde intihar girişimi
24 Mayıs 2016 Salı 17:31 tarihinde eklendi, 1.556 kez okundu.
KONYA'da bir caminin minaresine çıkarak intihara kalkışan19 yaşındaki C.H., polis tarafından ikna edilerek, aşağı indirildi.
 
Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yanındaki Tıp Camii'nde meydana geldi. C.H., iddiaya göre, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Nöroloji Servisi'ne giderek, kendisinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve tedavi için ilaç almak istediğini söyledi. Sağlık çalışanları da nöroloji polikliniği ya da acil serviste tedavi olması gerektiğini belirterek, polikliğine yönlendirmek istedi. C.H. de iddiaya göre 3'üncü kattaki Nöroloji Servisi'nin penceresini açıp, intihara kalkıştı. Hastane polisi ve sağlık görevlileri tarafından ikna edilen C.H., tedavi için acil servise götürüldü. 
 
ACİL SERVİSTEN KAÇTI
 
Doktorlar C.H.'nin Amatem'e götürülüp, orada teşhis ve tedavisinin olması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine C.H.'yi Amatem'e götürmek için emniyet müdürlüğünden polis ekibi çağrılıdı. Polisin gelmesi beklenilirken acil servisten kaçan C.H., hastanenin yakınındaki Tıp Camii'nin minaresine çıkarak intihara kalkıştı. C.H., kendisini ikna etmek isteyen polislere 'Karnım aç. Tedavi olmak için ilaçlarımı alamadım'dedi. Poliste, bir poşet içinde ekmek, meyve suyu ve bisküvi gibi yiyecek ve içecek ile ikna edebilmek için hastaneden bir hemşirenin getirdiği ilaçları gösterip, 'Gel sana yiyecek getirdik. Hastaneden de ilaçların geldi' diyerek ikna edip aşağı indirdi. 
 
C.H. sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. C.H.'nin buradaki kontrolünün ardından polis merkezine götürülerek ifadesi alınacağı oradan da Amatem'e götürüleceği belirtildi.

DHA