Can Tanrıyar şikayetçi oldu

Cuma gecesi Etiler’deki bir çorbacıda iki kişinin saldırısına uğrayan ve kafasına atılan küllük nedeniyle burnu kırılan ünlü televizyon yapımcısı Can Tanrıyar, olay sonrası savcılığa şikâyette bulundu.

Can Tanrıyar şikayetçi oldu
05 Şubat 2013 Salı 08:59 tarihinde eklendi.

 

Hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eski eşi Petek Dinçöz ve annesinin adamları olduğunu söyleyen Urfalı kişilerden tehdit aldığını söyleyen Tanrıyar, savcılığa başvurarak bu kişilerle, Dinçöz, annesi ve menajeri Haluk Şentürk’ün herhangi bir bağlantısının olup olmadığının tespit edilmesini istedi.

Kırık burnundan operasyon geçiren Tanrıyar, “Çorbacıda yaşadığım saldırı tesadüf olabilir. Asıl önemli olan bana Erol Köse kanalıyla yapılan tehditler. Bu tehditleri yapanlar Petek ile annesinin adını veriyor. Bu ne kadar doğru, gerçekten bir azmettirme var mı? Ben savcılıktan bunun tespitini istedim” dedi. İddiaları reddeden Petek Dinçöz ise tv8’de “Aramızda Kalsın” programını sunan Sacit Aslan’a “Benim böyle olaylarla alakam yok. Bu konuda asla konuşmayacağım. Geçmiş olsun da demiyorum” diye konuştu.

Milliyet