Candan Erçetin'in acı günü

Candan Erçetin’in kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi 86 yaşındaki Mevlüde Erçetin, gözyaşları içinde memleketi Kırklareli’nin İnece Beldesi’nde toprağa verildi.

Candan Erçetinin acı günü
02 Mayıs 2013 Perşembe 15:37 tarihinde eklendi, 1.810 kez okundu.

 

Pop müziğin sevilen ismi Candan Erçetin’in İstanbul’daki özel bir hastanede pankreas kanseri tedavisi gören annesi Mevlüde Erçetin, dün öldü. Erçetin, acı haberi almasına rağmen daha önceden planlanan Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki İTKİB 2013 Yıldız Tekstilcileri Ödül Töreni’nde sahneye çıktı. Erçetin, annesinin cenazesini teslim aldı ve ardından Kırklareli’ne geldi. 
 
Kırklareli’ndeki Hızırbey Camii’nde öğlen namazının ardından düzenlenen cenaze töreninde Erçetin, başsağlığı dileklerini kabul etti. Cenaze törenine Erçetin’in yakınları, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aile, cenazaye çelenk yerine Türk Eğitim Vakfı ve Galatasaray Eğitim Vakfı'na bağış istedi.
 
Cenazede ayakta durmakta güçlük çeken ve yakınlarının desteğini alan Candan Erçetin, annesinin 4 yıldır tedavi gördüğünü söyledi. Erçetin, "Çok üzgünüm" dedi. Gazetecilerin dün sahneye çıkmak zorunda kaldığını hatırlatması üzerine Erçetin, "Çıkmak zorunda kaldım. Çok zordu, ama bana içeriden zordu. Çünkü konsere gelen misafirlerin konuyla hiç ilgisi yoktu. Dolayısıyla bizim mesleğimizin cilveleri de bunlar. Öyle olmak zorundaydı" diye konuştu.
 
Mevlüde Erçetin, İnece belde mezarlığında 3 yıl önce ölen eşi Abdullah Erçetin’in yanına gözyaşları içinde defnedildi.

DHA