Caner istedi Asena kapattı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, Instagram hesabını kapattı

Caner istedi Asena kapattı
29 Mart 2015 Pazar 19:11 tarihinde eklendi, 1.604 kez okundu.
Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin, 110 bini aşan takipçisi bulunan Instagram hesabını dün kapattı.
 
Marjinal modacı, aktif bir şekilde kullandığı hesabında bulunan bütün fotoğrafları da tek tek sildi. Bununla da kalmayan Asena Erkin, oğlu Çınar’ın adına açtığı hesaptaki fotoğrafları da yayından kaldırdı.
 
Asena Erkin’in Instagram hesabını kapatmasında eşi Caner Erkin’in etkisi olduğu öne sürülüyor.
Asena Erkin, son olarak Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber tarafından Instagram paylaşımları nedeniyle eleştirilmişti.
 
Reçber, “Direk dansını kadınlar spor olarak da yapıyor ama bunu ifadeyle yorum yaparak Instagram’da paylaşmak doğru değil. O zaman gelebilecek bazı taşlara açık oluyorsun. “Tamam, ben de böyle giyiniyorum, böyle yaşıyorum. Ama bazı şeylerimi de düzeltmem lazım” diyebilirler. Değer yargılarını kaybederek, başka hiçbir şeye önem vermeyerek, “Bana hiçbir şey olmaz” diyerek yanlış yapıyorlar.” demişti.
 
Ahmet Çakar’a dava açmıştı
Ahmet Çakar geçtiğimiz günlerde Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Sarıoğlu ve Caner Erkin’in eşi Asena Erkin’in son model otomobilleriyle magazin basınında yer almasını eleştirmişti. Çakar, ”Bu tamamen görgüsüzlük, gösteriş budalalığı. Futbolcu eşlerinin böyle şov yapmasına kızıyorum. İki tane kız çocuğu, kocalarının paralarıyla trilyona yaklaşan arabalarla şov yapıyor. Bu ülkede bu kadar fakir insan varken bu skandaldır, utanç verici bir durum. Satın o arabaları. Yazık, günah. Bu resmen provakasyondur” yorumunu yapmıştı.
 
Asena Erkin, Çakar’a bu yorumlar nedeniyle hakaret davası açmıştı.