Caner’e dev talip

Liverpool’un, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin’i takibe aldığı ortaya çıktı. Ada ekibi, başarılı futbolcuyu bedelsiz renklerine bağlamanın planlarını yapıyor

Canere dev talip
05 Aralık 2013 Perşembe 09:18 tarihinde eklendi.
Bu sezon Fenerbahçe ve A Milli Takım forması altında ortaya koyduğu başarılı performansla alkış toplayan Caner Erkin, İngiliz devi Liverpool’un radarına girdi. Köklü Ada ekibinin, sarı-lacivertli takımda yeni transfer Michal Kadlec ve Hasan Ali Kaldırım’a forma yüzü göstermeyen 25 yaşındaki Caner’i yakın takibe aldığı belirlendi. Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından bu sezon 2. haftadan itibaren sol bekte görevlendirilen milli futbolcu, 12 lig maçında 9 asist yaptı, 1 de gol attı.
 
Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner’le ilgilinen tek kulüp Liverpool değil. Almanya ve İspanya’dan iki takım daha 31 Mayıs 2014 tarihinde serbest kalma hakkı bulunan başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Ancak Caner’i isteyen ekipler arasındaki en önemli kulüp şu an için Liverpool.
 
Yanal’ın bankoları arasında yer alan yıldız futbolcu öncelikle Fenerbahçe ile masaya oturmanın planlarını yapıyor. Caner, sarı-lacivertli kulübün yapacağı teklife göre kararını verecek.
 
Fenerbahçe Yönetimi de Caner’le yola devam etmek istiyor. Sarı-lacivertli yönetim ay sonuna kadar başarılı futbolcuyla masaya oturarak sözleşme yenileme teklifini iletecek.
 
Performansına rağmen Fenerbahçe’deki en az parayı kazanan isim olan Caner yıllık 600 bin dolar alıyor.
 
Tecrübeli futbolcuya ciddi bir zam yapmayı planlayan yönetimin, 25 yaşındaki yıldıza teklif edeceği rakam kritik önem taşıyor.
 
(Senad Ok - Milliyet)