Caner'e ilginç tepki

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçın ardından Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in elini sıkmadı.

Canere ilginç tepki
10 Aralık 2012 Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi.

 

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin arasında ilginç görüntüler yaşandı.
 
Korkmaz’ın elini sıkmak için hareketlenen Caner, beklenmedik bir karşılık aldı. Belediye’nin hocası, Caner’i elini sıkmadan sırtını dönerek soyunma odasına hareketlendi. Caner, Korkmaz’ın arkasından bir süre gitse de genç teknik adam sert tavrını sürdürdü. Korkmaz’ın Caner’in maç içinde Webo’ya sürekli küfür ettiği yönünde oyuncularından gelen şikayetler üzerine böyle bir davranışta bulunduğu öğrenildi. Caner Erkin ise böyle bir küfrün kesinlikle doğru olmadığını, Bülent Korkmaz’ın davranışına anlam veremediğini belirtti.
 
Bülent Korkmaz, Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak duran toptan yedikleri golle mağlup olduklarını söyledi. Korkmaz, oyuncularının mücadele ve oyun disiplini olarak ellerinden geleni yaptığını vurgulayarak, ”Fenerbahçe düşündüğümüz tarzda oynadı, ona karşılık verdik. Maalesef duran toptan gol yedik. Mücadelemize iyi oyunu da ekleyerek futbolumuzu geliştiriyoruz. Daha önceki haftalara göre daha iyi oynadık. Buradan puanla ayrılmamız gerekiyordu” diye konuştu.

Skorer