Çanlar yattara için çalıyor

Şenol Güneş'in son iki maçtır kadroya almadığı Gineli futbolcu İbrahima Yattara için çanlar çalıyor

Çanlar yattara için çalıyor
04 Nisan 2011 Pazartesi 13:36 tarihinde eklendi.

 

Bir dönem Bordo-Mavili takımın vazgeçilmezi olan Gineli, artık kadroya bile giremiyor. Yönetimin de sezon sonunda Yattara'yı göndereceği iddia ediliyor.
 
Trabzonspor’un art arda Gençlerbirliği ve Konyaspor ile oynadığı maçlarda 18 kişilik kadroya giremeyen Yattara gitti-gidiyor...
 
Bir dönem vazgeçilmezi olduğu ve kaptanlığa getirildiği Bordo-Mavililer’de artık forma şansı bulamayan Gineli oyuncu ile sezon sonunda da yolların ayrılacağı ileri sürülüyor.
 
Teknik direktör Şenol Güneş’in Yattara’nın performansından memnun olmadığı belirtilirken, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da, sözleşmesi bitecek olan futbolcuları için teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket edeceklerini vurguladı.
 
Yattara büyük üzüntü yaşıyor!
Sezon sonunda yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan futbolcu büyük üzüntü yaşıyor.
 
8 yıldır Trabzonspor forması giydiğini belirten Yattara, "Kadroya alınmamak çok üzücü ancak söyleyecek bir şey yok. Hocamızın tercihidir. Kimin oynayacağına o kadar verir. Takımda iki düzine oyuncu var. Ama sonuçta sahaya 11 oyuncu çıkıyor. Bize sadece antrenmanlarda işimizi yapıp hocamızın görev vermesini beklemek kalıyor" şeklinde konuştu. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş, Konya maçı sonrası Yattara'yla ilgili sorular karşısında, "Bugün kadroda yok" demekle yetinmişti.