Canlı yayında 'Akil insan' gerginliği

Orhan Gencebay Akil Adamlar toplantısından çıkıp Popstar 2013 yarışmasının canlı yayınına katıldı!

Canlı yayında Akil insan gerginliği
05 Nisan 2013 Cuma 09:36 tarihinde eklendi, 1.348 kez okundu.

Orhan Gencebay, Akil Adamlar toplantısından çıkıp jüri üyesi olduğu Popstar 2013'ün canlı yayınına katıldı. Bülent Ersoy ile birlikte yayına çıkan Orhan Gencebay yapılan toplantıdan da bahsetti.

 
Akil Adamlar listesinde olan Orhan Gencebay "son derece önemli konuşmalar oldu, hala devam ediyor. Ben müsaade alarak geldim, sizin beklediğinizi söyledim. Hayırlı uğurlu olsun, her şey çok daha güzel olacak." dedi.
 
Sivri çıkışlarıyla bilinen Bülent Ersoy, Orhan Gencebay'a "sen biz aptallarla konuşmazsın, akılı seçilmişsin biz de aptallarız heralde" diye tepki verdi. Bülent Ersoy'un yanlış anladığını düşünen Orhan Gencebay "bunun anlamı şu dünyanın, ülkemizin büyük sorunları var, onların çözümü için" dedi. Bülent Ersoy ise listedeki isimlere tepki göstererek "ben listeyi gördüm, kimin çözeceğini gördüm." dedi.
 
Bülent Ersoy'un açıklamaları karşısında şok olan Orhan Gencebay "akil adamlar her gruptan, her konudan seçilen bazı kişilerdi. Ben de onlardandım bildiğimizi söyleyeceğiz. Ülkemizde çok akil insan var ben de onlardan briyim." diyerek açıklamasına devam etti.
 
Bülent Ersoy daha önce de düşüncesini belirttiğini ve "ya ölüm ya da yaşam" dediğini açıkladı. Bülent Ersoy'un bu açıklamarından rahatsız olan Demet Akalın "Başbakan sanatçılara yemek verdi. Sizi de bir saat dinlemişti." diyerek Başbakan ile olan iletişimini hatırlattı. Bülent Ersooy "Ona sözüm yok, kahvaltıda vardım. Son derece nezaketiyle en sona kaldı ve ayakta bekledi çok nazik bir insan , kendisine  saldırıldığı zaman bile nezaketle cevap veriyor, son derece sabırlı Allah korkusundan olsa gerek" diyerek Başbakan hakkındaki düşüncelerini anlattı. Orhan Gencebay ise "Başbakan Erdoğan çok güzel bir konuşma yaptı. Tüm değerlerimizin ne olduğunu gördük, ne olacağını gördük." diyerek Akil Adamlar tartışmasına son noktayı koydu.