Canlı yayında olay!

Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol adlı programda dün gece çok ilginç sahneler yaşandı.

Canlı yayında olay!
05 Kasım 2013 Salı 09:39 tarihinde eklendi, 1.452 kez okundu.
Fenerbahçe'de başkan adayı olan ancak seçime giremeyen Recep Özcan, Başkan Aziz Yıldırım'a canlı yayında ilginç suçlamalarda bulundu.
 
"TORBALARDA NE VARDI?"
Programa telefonla katılan Recep Özcan, şu açıklamaları yaptı:
 
“2007 yılında Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü’nü Suriye’ye ne maksatla götürdü? Aziz Yıldırım önce bunu açıklasın. Fenerbahçe uçağında, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün malzeme torbalarında ne vardı onu açıklasın. Ben suçlama yapmıyorum soru soruyorum ne vardı? Ne götürdüler?"
 
"BEN NE OLDUĞUNU BİLİYORUM"
Recep Özcan, Fenerbahçe’nin Suriye’ye hangi maksatla gittiğini bildiğini belirtti. Program yorumcularının ısrarla sormasına rağmen bildiklerini açıklamayan Özcan, maç için götürülen malzeme torbalarını sadece bir sembol olduğunu ve Aziz Yıldırım’ın bunları açıklamasını istedi.
 
Yorumcularının ısrarlarına karşılıksız bırakan Özcan yayını terk etti.
 
ÇAKAR'DAN TEPKİ
Özcan'ın bu iddia ve suçlamalarına ise programın yorumcularından Ahmet Çakar'dan çok sert tepki geldi. İşte Çakar'ın Özcan'a yönelttiği ve özellikle de sosyal medyada 
çok konuşulan şu yorumları yaptı:
 
"Torbalar diyerek Fenerbahçemizi kimse ithamda bırakamaz." 
 
"Ben de sana şunları soruyorum: 25 sene önce,Antalya'nın Kaş ilçesinde, daha önce NBA'de oynamış 1.90 boyunda geniş omuzlu bir zenciyle oturup bir şeyler içtiniz..Daha sonra ne oldu?"