Canlı yayında 'Seviştin mi?' diye sordu

Saba Tümer Alev Alev dizisinde oynayan eski sevgilisi Berk Oktay'a seviştiniz mi diye sordu.

Canlı yayında Seviştin mi? diye sordu
10 Ekim 2012 Çarşamba 09:35 tarihinde eklendi, 2.379 kez okundu.

ATV'nin yeni dönemdeki dizilerinden Alev Alev hakkında yapılan "reytingi düşük" haberlerinden sonra ciddi bir medya atağına kalktı. Bir yandan erotik sahneler ile süslenen fragmanlar ekranda dönerken bir yandan da oyuncular kanal kanal gezip katıldıkları programlarda ratinglerinin düşük olmadığını anlatıyor. 

 
SABA TÜMER ALEV ALEV EKİBİNİ AĞIRLADI
 
Dün de Alev Alev ekibi Show TV'de Saba Tümer'in konuğu oldu. Dizinin oyuncuları Berk Oktay, Hande Soral ve Rojda Demirer'i ağırlayan Saba Tümer için ilginç bir de durum yaşanıyordu:  Konuğu Berk Oktay ile Saba Tümer bir süre önce kısa süren bir birliktelik yaşamışlardı. 
 
AYRILDIĞI SEVGİLİSİ KONUK OLDU
 
Saba Tümer geçtiğimiz aylarda eski sevgilisiyle ilgili olarak konuşmuş ve şöyle demişti: 
 
"Berk ile aramızda bir elektriklenme olduğu doğru. Birbirimizden hoşlandık. Bir iki kez dışarı çıktık. Onda da yakalanınca korktuk sanırım. İlişkimiz daha ileriye gitmedi" 
 
SEVİŞME SAHNESİNİ SORDU: YASTIK VAR MIYDI ARANIZDA?
 
'Alev Alev' dizisinin çok konuşulan sevişme sahneleri Saba Tümer'in programında da gündemi belirledi. 
 
''SEVİŞTİK, AMA ÜREMEDİK''
 
Saba Tümer, dizideki sevişme sahneleriyle dikkat çeken Berk Oktay ve Hande Soral'a "Seviştiniz mi?" diye sorunca, oyuncular önce şaşırdı sonra da kahkahalara boğuldu. Berk Oktay, "Seviştik... Gözlerinin içi parlıyor sorarken bakar mısın?" diye yanıt verirken  
 
Daha sonra Saba Tümer ''Fena mı? Üremek üzerine sistem o. Yemek içmek gibi bir şey'' deyince, Berk Oktay "Üremedik tabi"' diyerek Saba'yı şaşırttı.
Saba Tümer'in sahneyi kaşımaya devam ederek "Yastık var mıydı?" sorusu  üzerine ise Hande Soral "Öyle bir sahne vardı. Yastık yoktu ama sahne öyle bir sahneydi. Gereğini yapmaya çalıştık. O sahneyi yapalı iki ay filan oldu. Herkes dün olmuş gibi konuşuyor ama iki ay önce çektik" dedi. 
 
ESKİ SEVGİLİSİNİ KISKANDI MI?
Saba Tümer'in eski sevgilisi Berk Oktay'a sevişme sahnesini sorması "Ünlü sunucu eski sevgilisini kıskandı mı" sorusunu akıllara getirdi.