Canlı yayında silah sesleri!

Balyoz Davası şiddetli şekilde tartışılırken bir anda gelen silah sesleri şok etkisi yarattı

Canlı yayında silah sesleri!
22 Eylül 2012 Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi, 1.926 kez okundu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programında Balyoz Davası şiddetli şekilde tartışılırken, sokaktan gelen silah sesleri canlı yayında paniğe neden oldu.

 
Latif Şimşek’in modere ettiği Dinamit programında Ümit Zileli ile Rasim Ozan arasındaki şiddetli Balyoz Davası tartışması, kanalın sokağında atılan silah sesleriyle son buldu.
 
Beyaz TV binasının sokağından kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından atılan silah sesleri canlı yayında paniğe neden oldu. İlk tepki program moderatörü Latif Şimşek’ten geldi. Şimşek ‘ sayın yönetmenin ne oluyor dışarıda, polise haber verin lütfen. Bu işler ciddiye alınmalı. Daha önceki yıllarda da silahla canlı yayınları bastılar" dedi.
 
Programın bir diğer konuğu Rasim Ozan Kütahyalı ise “ Benim kefenim cebimde, kimseden korkmuyorum. Eğer onların davasını kurtaracaksa gelip beni vursunlar” diyerek soğuk kanlılığını korudu.
 
"RASİM OZAN’A GÖZDAĞI VERMEK İSTEDİLER"
 
Latif Şimşek “ Bu ara sokakta sıkılan kurşunlar asker uğurlaması filan değil. Bana haberi geldi, bazı kendini bilmezler Rasim Ozan Kütahyalı’ya gözdağı vermek istemiş. Şunu da söylemekte fayda var kimse Latif Şimşek’in cesedini çiğnemeden Rasim Ozan’a dokunamaz” dedi.
 
"RASİM OZAN’A SIKARIM"
 
Latif Şimşek “ Kızılay’da dolaşırken bir kişi beni çevirdi ve seni seviyorum ama Rasim Ozan’a söyle karşıma çıkmasın sıkarım ona dediler. Rasim tepkisinde son derece haklı” dedi.
 
"YÜREKLERİ YETİYORSA KARŞIMA ÇIKSINLAR"
 
Rasim Ozan “ Yürekleri yetiyorsa karşıma çıksınlar. Bunlar korkak insanlar. Bunların en kahraman komutanlarını bile dansöz yapıp oynattık. Önceden insanlar televizyona çıktıklarında görüşlerinden dolayı tepki alınca siniyorlardı. Ben bunu kırdığım için bu kadar sevgide,nefret var” dedi.