Canlı yayında yandaş kavgası

Nagehan Alçı, canlı yayında Ahmet Kekeç'i yandaşlıkla suçlayınca kavga çıktı

11 Ocak 2012 Çarşamba 09:09 tarihinde eklendi.

 

 
Gündeme ilişkin konuların yorumlandığı Nerede Kalmıştık adlı programda Nagehan Alçı ile Ahmet Kekeç adeta birbirine girdi.
 
BDP lideri Selahattin Demirtaş'ın Genelkurmay Başkanı Necdet Özel hakkında yaptığı "onbaşı" çıkışı ile CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İlker Başbuğ'un tutuklanmasının ardından hakkında soruşturma açılmasına kadar birçok konunun konuşulduğu programda, yorumcuların fikir ayrılığı "yandaşlık" suçlamasına kadar gitti.
 
YANDAŞLIKLA SUÇLADI
Nagehan Alçı, Kılıçdaroğlu'nun İlker Başbuğ'un tutuklanmasının ardından yaptığı yorumların hakaret içerikliği olduğunu ileri süren Ahmet Kekeç'i yandaşlıkla suçladı.
 
Ahmet Kekeç'in buna tepkisi ise sert oldu. Ahmet Kekeç, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin yargıya hakaret olduğunu savunurken Nagehan Alçı'ya da "ayıp ediyorsun" şeklinde seslendi.
 
"BELDEN AŞŞAĞI VURUYORSUN"
"Bak belden aşşağı vuruyorsun, ayıp ediyorsun, hakaret ediyorsun, dinlemeyi de bilmiyorsun... Ayıp... " diyen Kekeç, "Önce dinlemeyi öğreneceksin, sonra da hakaret etmeden, belden aşşağı vurmadan konuşmayı öğreneceksin" diye devam etti.
 
"HİZAYA ÇEKER GİBİ KONUŞMA"
Ahmet Kekeç'in canlı yayındaki uyarılarından rahatsız olan Nagehan Alçı ise "Beni hizaya çeker gibi bu tarz konuşmalar hoş değil. Ben bunu ders verir gibi ekrandan yapmayı doğru bulmam... " diyerek tepki gösterdi. "Belli ki hakaretten anladığımız yanlış. Ama sürekli bana bunun hakaret olduğunu kabul ettirmeye çalışma." diyen Alçı, Kekeç'in uslubunu eleştirdi. İkili arasındaki gerilim hayli uzun süren polemiğe rağmen çözüme kavuşmayınca Nagehan Alçı konuyu değiştirerek programa devam etti

Medyaradar