Çapkın Berlusconi nişanlandı

Silvio Berlusconi meşhur bunga bunga partilerine son veriyor. 27 yaşındaki Francesca Pascale ile nişanlandığını açıklayan eski Başbakan "Onunla kendimi daha az yalnız hissediyorum, çok mutluyum" dedi

Çapkın Berlusconi nişanlandı
17 Aralık 2012 Pazartesi 10:49 tarihinde eklendi.

 

Silvio Berlusconi dün akşam sahibi olduğu medya grubuna bağlı Canal 5'teki 'Domenica Live' programına katıldı. Sunucu Barbara D'Urso'ya nişanlandığını açıkladı. 
 
Eski Başbakan Berlusconi programda şu sözleri söyledi. "Sonunda kendimi daha az yalnız hissediyorum. Napolili Francesca'yla nişanlandık. O 27 yaşında. Dış görünüşü kadar içi de çok güzel. Ahlaki değerleri çok yüksek bir kadın". 
 
ARALARINDA 50 YAŞ VAR
Sevgilisiyle arasında 49 yaş fark olduğunu söyleyen Berlusconi nişanlısıyla nasıl tanıştığını da anlattı. "Francesca Napoli'de 'Silvio seni özlüyoruz' adlı bir kulübün başkanıydı. Sardunya Adası'na gönderdiği uçağın arkasına 'Silvio seni özlüyoruz' yazdırmıştı. Bunu benimle tanışmak için yapmış. Sonunda da 'Silvio seni özledim' yazdı. Böylece tanıştık".
 
'KIZIMLA İYİ ANLAŞIYORLAR'
Bir dönem sık sık seks skandallarıyla gündeme gelen siyasetçi kızıyla sevgilisinin ilişkisine de değindi. "Francesca beni o kadar seviyor, bana o kadar yakın ki... Ben de ona kendimi çok yakın hissediyorum. Kızım da ilişkimize onay veriyor. İkisi çok iyi anlaşıyor" 
 
PARTİLERİN NEDENİ YALNIZLIKTI
 
Bir ara bunga bunga partileri düzenleyen Berlusconi, partilerinin nedeninin de yalnızlık olduğunu söyledi. Berlusconi "Bunga buna partileri düzenliyordum çünkü eşimden ayrılmıştım. Kız kardeşim ve annem ölmüştü. Evde kimse yoktu, mutsuzdum. Bu partilerde kötü bir şey yoktu. Sadece seçkin akşam yemekleri yeniyordu".

Posta