Cardozo geliyor

Aziz Yıldırım, menacer Ahmet Bulut'u Cardozo'nun transferini sonlandırmak üzere dün Portekiz'e gönderdi.

Cardozo geliyor
18 Temmuz 2013 Perşembe 09:22 tarihinde eklendi.
Taraflar son pazarlıkların ardından 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Bugün imzalar atılacak, ardından resmi açıklama yapılacak
 
UEFA Tahkim Kurulu’nun 2+1 yıllık cezayı 2 yıl olarak onamasının ardından transferden umudunu kesen Fenerbahçe taraftarı müjdeli bir haber almak üzere... Bir taraftan hukuk mücadelesini sürdüren Başkan Aziz Yıldırım, diğer yandan da taraftarı ayağa kaldıracak hamleyi dün yaptı. UEFA’dan gelen kötü haber sonrası,“Kesinlikle vazgeçmek yok. Cardozo’yu Fenerbahçe’ye kazandıracağız” diyen Yıldırım, dün transfere noktayı koydu. FIFA menaceri Ahmet Bulut’u apar topar Portekiz’e gönderen Yıldırım, yapılan pazarlıklardan telefonla bilgi alarak transfere onay verdi. İki kulüp, 12 milyon Euro (Yaklaşık 30 milyon TL) bonservis bedeli konusunda anlaşma sağladı. Üç yıllık sözleşme imzalanması planlanan Paraguaylı golcüye ise her sezon için 2 milyon 700 bin Euro garanti ücret ödeneceği öğrenildi.
 
FBTV’den duyurulacak
 
Menacer Ahmet Bulut ve bir kulüp görevlisinin Oscar Cardozo’ya resmi imzayı attıracağı ifade edildi. Transferin resmiyete dökülmesinin ardından borsaya açıklama yapılacağı ve FBTV’den taraftara müjdenin verileceği bildirildi. Cardozo’nun bu gece geç saatlerde ya da yarın İstanbul’a getirilmesi planlanıyor.
 
Kaynak: Mehmet Demircan/FANATİK