Cardozo'dan mesaj var

Fenerbahçe'nin transferini her an açıklaması beklenen Oscar Cardozo, ülkesinden seslendi

Cardozodan mesaj var
29 Temmuz 2013 Pazartesi 11:50 tarihinde eklendi.
F.Bahçe’ye transferi yılan hikayesini de geçen olayın baş kahramanı Oscar Cardozo, ülkesi Paraguay’dan seslendi; kullandığı ifadelerle “Yeter artık, bitsin bu iş” mesajı gönderdi. Sarı-Lacivertli kulübü ne kadar çok istediğini sözcüklere sığdıramayan Paraguaylı golcü; Cronica Gazetesi’ne F.Bahçe’yle her konuda anlaştığını hatta anlaşmasının geçen seneye dayandığını kaydetti. Cardozo, şu ifadeleri kullandı:
 
‘TÜRKLER İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM’ “
 
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da F.Bahçe’nin bana yaptığı teklifi kabul ettim. Geçen sezon Benfica, gitmeme izin vermemişti. Saygı gösterdim. Bu sezon da gitmeme izin vermezlerse saygı gösteririm. Ama benim de saygıya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Sonuçta Kartallar için her şeyi sonuna kadar yaptım. Şimdi de Türkler için her şeyi yapmak istiyorum. Çünkü bana inanılmaz büyük saygı gösteriyorlar. Herkes F.Bahçe’ye para için gideceğimi düşünüyor. ‘Hayır, para önemli değil’ dersem yaptığım işe saygısızlık olur. Ama F.Bahçe’yi asıl isteme nedenim bana gösterdikleri saygı.”
 
'ALDIĞIM PARAYI HAK ETMEK İSTİYORUM'
 
Cardozo, “Benim için F.Bahçe’yi anlatan özel videolar hazırlamışlar. İnanılmaz bir taraftar topluluğu, inanılmaz bir tarih. F.Bahçeli taraftarlar bana nasıl ulaşıyor bilmiyorum ama mailime, hatta telefonuma bile İspanyolca ve Portekizce, aslında anlaması zor olan mesajlar geliyor. Daha ben gelmeden bana bu sevgiyi gösteren insanlar için çalışmaya hazırım. Son 4 yılda sadece 1 kez 30 golün altına düştüm. F.Bahçe’ye de goller atmak için gideceğim. Benden istenen de bu. Sonuçta aldığım parayı ve gördüğüm saygıyı hak etmek istiyorum” dedi. Bu arada Benfica’da 2001-2011 yılları arasında forma giyen Angolalı Mantorras, “Onu özleyeceğiz. Çok gol atan bir oyuncuyu kaybediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
CARDOZO EYLEMİ
 
F.Bahçeli taraftarlar, haftalardır yolunu gözledikleri Oscar Cardozo için ilginç bir protestoya başvurdular. Paraguaylı golcünün resmi imzayı bir türlü atmamasına tepki gösteren 3 Sarı-Lacivertli taraftar dün, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın önünde “duran adam” eylemi yaptılar.
 
(haberturk)