Carlinhos’tan başkası yalan

Hakan ve Yekta’nın kalacağını, Ömer’in de gündemde olmadığını belirten G.Saray teknik heyetinin transferde tek önceliği var

Carlinhostan başkası yalan
03 Ocak 2013 Perşembe 10:04 tarihinde eklendi.

 

Devre arasında takıma takviye yapmaya hazırlanan G.Saray’da adı kulüple anılan isimler sarı-kırmızılıların teknik heyetinde bile şaşkınlık yarattı.

Quaresma’yı transfer etmek için Hakan Balta ve Yekta Kurtuluş’un takasta kullanılacağı ve stopere Semih Kaya’nın milli takımdan partneri Ömer Toprak’ın alınacağı iddialarıyla ilgili olarak sarı-kırmızılılar şu ifadeleri kullandılar:
 
‘TAKAS?OLMAYACAK’
“Sakatlanana kadar takımdaki mevkisinin değişilmezi olan Hakan Balta’ya alternatif olarak sol bek aranırken, milli futbolcunun başka takıma gönderilmesi nasıl sözkonusu olabilir? Hakan bu takımın en önemli oyuncularından biri. Yekta da yeniden kendini buldu. Son maçlardaki performansı ortada. Ömer Toprak ise kesinlikle gündemimizde yok. Transferdeki önceliğimiz sol bek. Bunun için de aklımızdaki isim sezon başından bu yana Carlinhos. Brezilyalı oyuncuyu kadromuza katabilmek için tüm imkânları zorlayacağız. Ancak Carlinhos transferi gerçekleşmez ise o zaman yine sol bek için alternatif isimlere bakarız.”