Carlos Carvalhal isyan etti

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'te son oynadığı ve 2-2 berabere sonuçlanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Carlos Carvalhal çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Carlos Carvalhal isyan etti
28 Mart 2012 Çarşamba 16:33 tarihinde eklendi, 2.004 kez okundu.

 

Portekizli teknik adam Beşiktaş'ın bu sezon yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen, bir önceki sezondan daha iyi durumda olduğunu belirtmiş, takımının Süper Final'de iyi işler çıkaracağını ifade etmişti.
 
Carvalhal ayrıca son 6 haftadır Beşiktaş'taki yönetim boşluğunun, bu sezon Türk futbolundaki kaos ortamının, ligin geç başlaması ve devamında yaşanan sıkışık maç programının sezon boyunca alınan kötü sonuçlarda etkisi olduğuna vurgu yapmıştı.
 
"TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİMİN EN ZOR DÖNEMİNİ BEŞİKTAŞ'TA YAŞIYORUM"
Son haftalarda da sezon sonu Beşiktaş ile yolları ayrılacağı yükses ses ile ifade edilmeye başlanan Carvalhal, Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.
 
1998 yılından bu yana teknik direktörlük yapan Carvalhal, Beşiktaş'tan önce sırasıyla Espinho, Freamunde, Aves, Leixoes, Vitoria Setúbal, Belenenses, Braga, Beira-Mar, Vitoria Setubal, Asteras Tripolis, Marítimo ve Sporting Lizbon'da görev yapmıştı. 14 yıllık kariyerinde Siyah Beyazlı takımdan önce 12 farklı takım çalıştıran Carvalhal, hayatının en zor teknik direktörlük dönemi Beşiktaş'ta yaşadığını söyledi.
 
"14 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Beşiktaş'tan önce çalıştırdığım takımlarda da problemler yaşamıştım. Özellikle 2009-2010 sezonunda Sporting Lizbon'da görev yaparken bir çok problemle karşılaşmıştım. O dönem Sporting Lizbon'da yönetim ve oyuncular arasında anlaşmazlıklar vardı. Hatta bir futbolcum kulüp başkanı ile tartışmıştı. Ancak teknik adamlık kariyerimdeki en zor dönemi Beşiktaş'ta yaşadığımı söyleyebilirim. Bir yandan Türk futbolunun içinde bulunduğu kaos ortamı, 3 gün arayla oynadığımız önemli maçlar ve daha pek çok sıkıntıyı göz önünde bulundurursam son bir yılda zorlu bir süreç yaşadım.
 
"ŞU ANDA SÜPER FİNAL'E HAZIRLANIYORUZ"
Bu süreçte teknik ekibim ve futbolcularım ile hep en iyisini yapmaya çalıştık. Bazı dönemlerde başarılı da olduk. Şu anda Süper Final'e hazırlanıyoruz. Orada oynayacağımız maçlarda elimizden gelen her şeyi yaparak sezonu en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız."
 
"YENİ BAŞKANIMIZ FİKRET ORMAN İLE SADECE TANIŞTIK. YENİ SEZON HAKKINDA BİR KONUŞMA YAPMADIK"
Carlos Carvalahl ayrıca kulübün yeni başkanı Fikret Orman ile İstanbul Büyük Şehir Belediyespor karşılaşması öncesi tanıştığını da hatırlattı. Başkan Orman ile kısa bir konuşma yaptıklarını da ifade eden Carvalhal, gelecek sezon hakkında aralarında bir konuşma geçmediğini kaydetti.