Carlos Tevez Brezilya yolcusu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Brezilya ekibi Corinthians'ın Arjantinli yıldız Carlos Tevez için yaptığı 45 milyon euroluk teklifi kabul ettiğini açıkladı.

Carlos Tevez Brezilya yolcusu
18 Temmuz 2011 Pazartesi 11:47 tarihinde eklendi.

 

Manchester City'den ayrılmak istediğini söyleyen  Carlos Tevez muradına ermek üzere... İngiliz ekibi, Brezilya'nın köklü kulüplerinden  Corinthians'ın  Arjantinli golcü için yaptığı 45 milyon euroluk teklifi kabul ettiğini açıkladı.
 
 Manchester City Menajeri  Roberto Mancini, ailesine daha yakın olmak isteyen Tevez için  Corinthians ile her konuda anlaştıklarını duyurdu.
 
Bu aşamadan sonra Tevez ile  Corinthians arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasını bekleyeceklerini ifade eden Mancini, "Kulüpler anlaştı. Tevez de  Corinthians ile kişisel şartları konusunda anlaşma sağlarsa, kariyerine Brezilya'da devam edecek" ifadelerini kullandı.
 
27 yaşındaki futbolcu da 2005 Ocak ayından 2006 Ağustos ayına kadar başarıyla forma giydiği  Corinthians'a dönmeye sıcak bakıyor.
 
Tevez,  Corinthians'tan ayrıldıktan sonra  West Ham United'a transfer olmuş; bu takımda gösterdiği başarılı performans ile önce Manchester United, ardından da  Manchester City'e gitmişti.
 
Manchester'a bir türlü uyum sağlayamayan Tevez, "Ailemden uzağım. Bu kentte yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Çok yalnızım ve artık ayrılmak istiyorum. Ayrıldıktan sonra, Manchester diye bir kentin var olduğunu bile unutacağım" demişti.
 
(NTVSPOR)