CarrefourSA'da 3 yeni atama

Perakende sektörünün lider markalarından CarrefourSA’da üç yeni atama gerçekleştirildi.

CarrefourSAda 3 yeni atama
24 Ekim 2016 Pazartesi 12:11 tarihinde eklendi.
Perakende sektörünün lider markalarından CarrefourSA’da üç yeni atama gerçekleştirildi.
 
Süper, Mini ve Gurme Mağazalarından Sorumlu Satış Direktörlüğüne Ayten Engin Erçevik, Yatırım ve İnşaat Direktörlüğüne Varol Halepli, İnsan Kaynakları Direktörlüğüne ise Atilla Saman atandı.
 
Perakende sektörünün öncü markalarından CarrefourSA’da üç yeni atama yapıldı. Yapılan atamalar sonrasında CarrefourSA’nın Süper, Mini ve Gurme Mağazalarından Sorumlu Satış Direktörü Ayten Engin Erçevik,Yatırım ve İnşaat Direktörü Varol Halepli,İnsan Kaynakları Direktörü ise Atilla Samanoldu. Bu üç isim aynı zamanda CarrefourSA yönetim kurulunda da yer alacaklar.
 
Ayten Engin Erçevik Kimdir?
 
Ayten Engin Erçevik, 1988 yılında Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. İş hayatına 1992 yılında Migros T.A.Ş’de Mağaza Müdür Yardımcısı olarak başlayan Erçevik, sırasıyla Mağaza Müdürlüğü, Bölge Satış Müdürlüğü ve Şok Format Satış Direktörlüğü görevlerinin ardından, 2005-2010 yılları arasında Migros Format Satış Direktörlüğü görevinde bulundu. 2010-2015 yılları arasında Koçtaş Yapı Marketlerinde Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.
 
Varol Halepli Kimdir?
 
1987 yılında Uludağ Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Varol Halepli, iş hayatına 1989 yılında GIMA AŞ‘de Mağaza Muhasebecisi olarak başladı.Halepli daha sonra Metro Grup’ta Yönetici Asistanlığı, Uluslararası Denetim Grup Müdürlüğü, İş Geliştirme Müdürlüğü ve son olarak BİM Grup’ta İş Geliştirme Direktörlüğü olarak görev yaptı.
 
Atilla Saman Kimdir?
 
Çukurova Üniversitesi İİBF, Mersin Turizm İşletmeciliği Bölümünden mezun olan Atilla Saman, iş hayatına 1995 yılında İzmir Hilton Oteli’nde başladı ve Muhasebe departmanında sırasıyla Envanter Sorumlusu ve Bordro Sorumlusu olarak görev yaptı. 1999 yılında Indesit Company’ye Bütçe ve İdari İşler Sorumlusu olarak katılan ve 2003 yılında İnsan Kaynakları Müdürü görevine atanan Atilla Saman, 2011 yılından itibaren Indesit Company’de Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini sürdürmekteydi.