Carros ikinci el de güven

Ekonomik şartlar maalesef her geçen yıl biraz daha zorlaşıyor ve ekonomi globalleştikçe tüketicilerin talepleri de değişmektedir. İnsanların büyük çoğunluğu sıfır araç yerine ikinci el araçlara yöneldiler.

Carros ikinci el de güven
19 Ekim 2018 Cuma 14:02 tarihinde eklendi, 1.046 kez okundu.

CARROS İKİNCİ EL’DE GÜVEN  

Ekonomik şartlar maalesef her geçen yıl biraz daha zorlaşıyor ve ekonomi globalleştikçe tüketicilerin talepleri de değişmektedir. İnsanların büyük çoğunluğu sıfır araç yerine ikinci el araçlara yöneldiler. ikinci el oto piyasası ilk başlarda çok fazla mağduriyetlere yol açtı. Birçok sürücü arabaların durumlarından anlamıyor ve bu konu çoğu zaman suistimale uğruyordu. Biz Carros.com.tr olarak kurulduğumuz 2013 yılından itibaren en çok dikkat ettiğimiz konuların başında tüketici mağduriyeti geliyordu. Şeffaf ve detaylı hazırladığımız ekspertiz raporları olmadan araç alım – satım yapmamaktayız. Bugün 96 farklı noktada kontrol ünitemiz ve atölyelerimiz bulunmaktadır. Sitemiz üzerinden incelediğiniz araçların ekspertiz raporlarına göre neresinde boya neresinde değişiklik var görebiliyorsunuz.

İkinci bir konu vardı ki suiistimaller kadar önemliydi: ikinci el araba fiyatları. Sıfır araba fiyatları genel olarak belli idi. Fakat ikinci el araba fiyatları hakkaniyetli olunması gerekirdi. Tamamen orijinal iyi bakılmış bir araç ile boyalı – orijinal olmayan parça takılmış araba fiyatı bir olamazdı. Carros.com.tr olarak bu konuda da çok hassas davranmaktayız.

Herkes orijinal parçalara sahip, hasar almamış, boyasız temiz bir araç ister. Fakat böyle olan ikinci el araba fiyatları da yüksek olmaktadır. Bunun için carros.com.tr olarak hayallerinizi ertelemek yerine size bir seçenek daha sunuyoruz. 60 aya varan vadelerle özel kredi seçeneği. Bu seçenekte carros.com.tr den almak istediğini araç mesela 50 Bin Türk Lirası fakat elinizde 20 Bin Türk Lirası var kalan 30 Bin Türk Lirasını en fazla 60 ay vadeyle size özel kredi ile alabilirsiniz. Böylece istediğiniz temiz, düzgün arabaya hem de sıfır gibi çok fazla para ödemeden sahip olabilirsiniz.

Carros.com.tr müşteri memnuniyeti için çalışmaktadır. Eğer araba almak değil ama satmak istiyorsanız gene yardımcı oluyoruz. Takas alımlarının dışında bir de nakit alım seçeneğimiz mevcuttur. Bu sistemde sizden aldığımız aracın bedelini sizin verdiğiniz banka hesabına direk olarak yatırıyoruz. Alırken de satarken de müşterisini düşünen tek ikinci el renault firması carros.com.tr