Çarşı İsrail'de!

Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv ile yarın yapacağı UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçı için İsrail'e geldi.

Çarşı İsrailde!
30 Kasım 2011 Çarşamba 17:27 tarihinde eklendi.

 

Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğun ardından özel bir uçakla Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'na gelen siyah-beyazlı kafile daha sonra otobüsle kalacağı otele hareket etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, bu akşam maçın oynanacağı Bloomfield Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından siyah-beyazlılar, statta son çalışmasını yapacak. Siyah-beyazlı kafilede sakatlıkları süren Aurelio, Necip ve Simao yer almadı.
 
"ÇARŞI İSRAİL" KARŞILADI
Beşiktaş kafilesini Ben Gurion Havalimanı'nda "Çarşı İsrail" Grubu üyesi üç taraftar karşıladı. Havalimanına Beşiktaş ve Türk bayrakları ile üzerinde Atatürk'ün fotoğrafı olan bayrağı asan İsrailli Beşiktaş taraftarları, "Ülke farklı aşk aynı" yazılı pankart da açtı.
 
Babası Moti ile birlikte takımı karşılamaya gelen grubun üyesi 23 yaşındaki Sivan Tefilin, ailesinin 60 yıl önce Türkiye'den İsrail'e göç ettiğini belirterek, "Ben İsrailliyim ama Beşiktaş'ı çok seviyorum. Burada benim gibi birçok Beşiktaşlı var. Yarınki maçta Beşiktaş'ı destekleyeceğiz" diye konuştu.
 
Taraftarlar, havalimanı çıkışında Beşiktaşlı futbolcularla fotoğraf çektirdi.
 
9 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ GELDİ
Beşiktaş kafilesi ile birlikte Tel Aviv'e 9 özel güvenlik eleman da geldi.
Havalimanından otobüse kadar takıma eşlik eden güvenlik elemanları, takımın Tel Aviv'deki güvenliğini sağlayacak.
 
UEFA TAKİPTE
Beşiktaş'ın Tel Aviv'e gelişini UEFA yetkilileri de takip etti.
Havalimanına gelen UEFA temsilcileri, takımı karşılayıp, otobüsle ayrılmalarına kadar takımla birlikte kaldı.
 
TEL AVIV'DE BAHAR HAVASI
Siyah-beyazlılar, bahardan kalma güzel bir havada Tel Aviv'e geldi. Sıcaklığın yaklaşık 22 dereceyi bulduğu Tel Aviv'de, kasım ayının son günü olmasına rağmen denize girenler dikkati çekti.