Çarşı'dan Bezmialem Valide Sultan Camii'ne teşekkür ziyareti

Beşiktaş Çarşısı’nda buluşan yüzlerce taraftar, buradan Dolmabahçe’deki Bezmialem Valide Sultan Camii’ne yürüdü.

Çarşıdan Bezmialem Valide Sultan Camiine teşekkür ziyareti
05 Haziran 2013 Çarşamba 22:27 tarihinde eklendi, 1.213 kez okundu.
Beşiktaş’ın ‘Çarşı’ taraftar grubu, Dolmabahçe’de 2 gün önce yaşanan müdahalede yaralanan göstericilerin sığındığı ve arkadaşları tarafından tedavilerinin yapıldığı Bezmialem Valide Sultan Camii’ne Miraç Kandili nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Taraftarlar yolda gördükleri çevik kuvvet polislerinin de kandilini kutlayarak kandil simidi ikram etti. Cami önünde toplanan taraftarlara hitaben konuşan caminin müezzini Fuat Özcan herkesin kandilini kutlayarak ikram edilen kandil simidini kabul etti.
 
HEPİMİZ KARDEŞİZ
 
Özcan, “Herkes bugün dua etsin. Herkes birleşsin bütünleşsin artık. Hepimiz biriz, bu vatanın evlatlarıyız. Bu vatanı birlikte ileriye, huzura ve sükunete götüreceğiz. Herşeyden önce hepimiz kardeşiz, hepimiz insanız. Allah’ın yeryüzündeki en değerli varlığıyız. Kimse kimseden üstün kimse kimseden kötü değildir. Allah huzur sükunet getirsin bize, insanımıza, vatanımıza ve devletimize" diye konuştu.

Taraftarlar konuşmanın ardından çevredeki vatandaşlara kandil simidi ikram etti. Teşekkür ziyarete Anti-Kapitalist Müslümanlar grubu da destek verdi.

DHA